Pamoja is for humans!

Pamoja är en del av People Productions. Under åren har vi fått många fina utmärkelser; DI Gasellföretag, Veckans Affärers Superföretag och Tillväxtföretag. År 2018 listades vi på Inc Magazine Europe 5000 som snabbväxande framgångsrikt företag. Och 2020 blev vi finalister i SvD Affärsbragd. Allt det här är vi så glada över! Det är kul med kvitto på det hårda slit som leder till framgång. Men vi vet också att det är viktigare att titta framåt än bakåt. Vill du veta mer? Chatta, mejla hello@workpamoja.se eller slå en signal. Vi hörs!

Det fanns en tid när det finaste som fanns var att ha samma jobb hela livet. Idag är allt annorlunda. Mänskligheten har upptäckt det underbara med förändring. Friheten att välja – och välja om – gör luften friskare att andas! Varken företag eller människor vill längre ha livstidskontrakt. Jobb och liv tar nya vägar. Och personlig utveckling är lika viktig som att företagens affärsidéer kan skjuta iväg i oväntade, mer spännande och ständigt bättre riktningar. Men det betyder inte att viktiga saker som trygghet och klokskap ska kastas ut av bara farten. Det är därför Pamoja har fötts.

Ett bättre sätt att jobba
Pamoja är nytt sätt att jobba. Och en digital-ish jobbtjänst som kopplar ihop den som har talang, med den som har lite tid men ofta behöver bra folk. Här hittar du bra jobb och bra folk direkt idag. Eller när du behöver. Enkelt och tryggt. Men Pamoja (tillsammans på Swahili) är också en hyllning till alla magiska, mystiska människovarelser på resan till ett bra jobb-liv.

Tillsammans är grejen
Att hitta bra jobb och bra personal kan låta enkelt, men är i verkligheten ofta både krångligt och omodernt. Därför har Pamoja vänt upp och ner på gamla traditioner och skapat grunden till ett modernt jobb-liv som utgår från hur både företag och människor vill jobba och leva. Och för alla som är nyfikna på hur nya möten och nya kunskaper kan förändra både livet och världen. Här är inte det viktigaste vad du har gjort tidigare, utan vad ni kan bli. Pamoja bygger på erfarenheter vi samlat under 20 år, en avancerad teknisk plattform som vi utvecklat, och idén om att framtidens jobb-liv behöver handla om människor och smart teknik – tillsammans. Pamoja helt enkelt:)