För dig som vill jobba

Hur funkar det att jobba med Pamoja?

Du använder din talang på arbetsplatser som behöver hjälp – och omvandlar trixiga situationer till riktiga hjälteuppdrag! Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag) på både kortare och längre uppdrag. Du matchas alltid unikt till det bästa uppdraget för just dig. Uppdragen kan vara både kortare och längre. Du kan jobba ofta eller sällan. Fear not! Tillsammans ser vi till att du är förberedd. 

Vad kan jag jobba med?

Med Pamoja kan du jobba som vikarie i skolan (här är vi störst i Sverige!), i vården, i butik och lager, på restaurang, med event, eller inom kundservice. (Eller alltihop om du kan och vill)

Vad behöver jag kunna?

Allra viktigast är att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen och tala och skriva svenska och/eller engelska. 

Hur mycket kan jag jobba?

Du väljer själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Självklart får du en ordentlig introduktion till Pamoja så att du ska känna dig säker och förberedd.

Måste jag själv leta och välja uppdrag?

Med Pamoja slipper du konkurrera om jobben! Du behöver aldrig anmäla intresse för, eller konkurrera med kompisarna om nya uppdrag (rimligt och rättvist!). Du matchas istället alltid unikt till det bästa uppdraget för just dig, utifrån tex din kompetens, dina önskemål och kortast resväg. Inget “först till kvarn”, hets eller onödig osäkerhet alltså.

Hur funkar matchningen i appen?

Du matchas alltid unikt till det bästa uppdraget för just dig utifrån bla din kompetens, dina önskemål och kortast resväg. Du har dessutom alltid första tjing på att få komma tillbaka till uppdrag du trivts med. 

Får jag någon introduktion till jobbet?

Självklart får du en ordentlig introduktion till Pamoja innan du börjar. Förberedelse is everything liksom:)

Hur får jag nya uppdrag?

Med Pamoja-appen har du enkelt jobbet på fickan. Du får besked om nya uppdrag som en push-notis som du sen kan tacka ja till.

Uppdragen får du ofta på kort varsel (samma dag) eller dagen innan. Men du kan också jobba planerat på schema, på längre uppdrag.

Hur funkar Pamoja-appen?

I Pamoja-appen håller du enkelt koll på din kalender, lön, tidigare uppdrag och en massa mer. Dessutom bidrar varje timme du jobbar till att du bygger ditt CV. Direkt i appen. Så får du inte bara ett bra jobb idag, utan också något att bygga vidare på.

Hur söker jag jobb med Pamoja?

Du söker jobb i tre enkla men viktiga steg. Varje steg hjälper oss att matcha dig till rätt uppdrag: 1. Du börjar med vårt smarta jobb-test som hjälper oss att upptäcka dina förmågor! 2. Efter testet ses vi – i videomöten och live. 3. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba.

Hur funkar jobbtestet?

Föreställ dig en sorts magisk strålkastare som lyser upp och gör det lätt att upptäcka just dina förmågor! (För vi är mer intresserade av vad du kan bli än vad du har gjort förut). Testet hjälper oss att ta reda på om du kommer att trivas med jobbet. Det består av två delar och tar ca 25-40 min att göra. Har du fler frågor? Chatta, mejla eller ring.

Hur funkar det att vara anställd med Pamoja?

Du är anställd av oss på Pamoja. Vi är arbetsgivare och du omfattas av vårt kollektivavtal. Det betyder att din anställning är trygg och rättvis, att du är försäkrad och att vi har ordning och reda.

Får jag någon kompetensutveckling?

“Den som har fantasi men ingen kunskap har vingar men inga fötter” lär en vis person ha sagt. Därför har du som jobbar med Pamoja tillgång till vår Lärwebb 24/7! Här har vi samlat massor av utbildningar, smarta guider och tips som du har nytta av i jobbet. Vi bjuder också in till föreläsningar och workshops.

Hur kan jag ha kontakt med er?

När du jobbar finns vi tillhands i chatten, på telefon, eller mejl. Vi svarar snabbt och är snälla:). Du blir också en del av ett underbart maffigt nätverk med några tusen likasinnade kollegor.

Har ni kollektivavtal?

Självklart har vi kollektivavtal. Det betyder bl.a. att din anställning är trygg och rättvis, att du får pension, är försäkrad och har rätt till semester eller semesterersättning.

För dig som behöver bra folk

Vad är Pamoja?

Pamoja finns för dig som har lite tid men ofta behöver bra folk. Direkt på studs eller längre fram. Ladda ner Pamoja-appen och boka dygnet runt. Du får svar direkt. Eller chatta, mejla eller ring om det passar bättre! (Vi älskar teknik men gillar människor mer!). 

Hur funkar Pamoja?

Med Pamoja slipper du annonsera, administrera, svajpa, lajka, och anställa när du behöver bra folk. Vi har krattat manegen så att du slipper. Pamoja levererar vardagshjältar som jobbar extra i skolan (här är vi störst i Sverige!), i vården, i butik & lager, på restaurang, med event eller kundservice. (Har du andra behov? Hojta!).

Vem jobbar hos er?

På Pamoja möter du talanger i åldrarna 19-75 med bakgrund i fler än 60 nationaliteter som både värdesätter sin frihet och gillar att lära sig nya saker. De är nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga och jättesnälla människor som hjälper dig med det du behöver just nu. Våra talanger ställer upp på kort varsel och stannar så länge du behöver.

Hur snabbt kan jag ha en person på plats?

Appen matchar dig automatiskt till den bästa och närmsta personen för just dina behov och önskemål. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme. Vi bekräftar alltid din beställning, och du får alltid veta vem som kommer. 

Hur funkar Pamoja-appen?

Pamoja-appen är enkel men smart! Ladda ner appen och boka bra personal dygnet runt, snabbt och enkelt, från soffan, stranden eller där du råkar befinna dig. Du får besked på ett ögonblick direkt i appen. Du slipper annonsera, välja och administrera. Appen matchar dig istället automatiskt till den bästa och närmsta personen för just dina behov och önskemål. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme. Vi bekräftar alltid din beställning, och du får alltid veta vem som kommer.

Hur funkar Pamoja för den som jobbar?

Alla som jobbar med Pamoja är anställda av oss med schyssta villkor och ordning och reda. Vi är arbetsgivare och all personal omfattas av kollektivavtal. För att den som jobbar hos dig ska lyckas bra, lägger vi mycket krut på att både förbereda och coacha den som jobbar hos dig, under hela uppdraget. Varje dag om det behövs. 

 

Kan jag rekrytera en Pamoja-person?

Om du upptäcker en stjärna du vill utveckla, kan du och hen kroka arm och fortsätta resan hos dig (om hen är med på noterna alltså). Eller så fortsätter ni att hänga med oss – ihop eller var för sig. No strings attached. Bara enkelt och tryggt. 

Får jag ge er feedback?

Pamoja älskar att få feedback! Vi försöker på olika sätt ge och få både kärlek och kritik. Det är uppmuntrande och utvecklande! Däremot skippar vi ytlig bedömning som betyg och rejting eftersom sådana ovetenskapliga metoder lätt blir godtyckliga och biased. Och det har ju ingen av oss nytta av.

Du kan alltid chatta med oss i appen om vad du vill, när du vill. Eller ringa eller mejla om det passar bättre. Vi svarar snabbt och är snälla! 

Kan jag få feedback av er personal?

Pamoja älskar att ge feedback! Vi försöker på olika sätt ge och få både kärlek och kritik. Det tror vi är uppmuntrande och utvecklande! Däremot skippar vi ytlig bedömning som betyg och rejting eftersom sådana ovetenskapliga metoder lätt blir godtyckliga och biased. Och det har ju ingen av oss nytta av.

Du kan alltid chatta med oss i appen om vad du vill, när du vill. Eller ringa eller mejla om det passar bättre. Vi svarar snabbt och är snälla!