För dig som vill jobba

Hur funkar det att jobba med Pamoja?

När du jobbar med Pamoja är ditt uppdrag att tillfälligt ersätta personal som behöver vara borta. Du använder helt enkelt din talang på arbetsplatser som behöver hjälp – och omvandlar trixiga situationer till riktiga hjälteuppdrag! Du har stor frihet att styra över din egen tid, och väljer själv om du vill jobba mycket eller lite, ofta eller sällan. Från en dag i veckan, till heltid. Du matchas alltid personligt till dina uppdrag och behöver inte konkurrera med kompisarna om jobben. Du är anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Och du får chans att lära dig massor av saker, som du har nytta av på din jobbresa 🙂

Vad kan jag jobba med?

Med Pamoja kan du jobba som vikarie i skolan (här är vi störst i Sverige!), i vården, i butik och lager, på restaurang, med event, eller inom kundservice. (Eller alltihop om du kan och vill).

Vad behöver jag kunna?

Kunskapskraven varierar beroende på uppdragen, och vi ser till att matcha dig rätt. Allra viktigast är att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen och tala och skriva svenska.

Hur mycket kan jag jobba?

Du väljer själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Självklart får du en ordentlig introduktion till Pamoja så att du ska känna dig säker och förberedd.

Måste jag själv leta och välja uppdrag?

Med Pamoja slipper du tävla om jobben! Du behöver aldrig anmäla intresse för, eller konkurrera med kompisarna om nya uppdrag (rimligt och rättvist!). Du matchas istället alltid personligt till ditt uppdrag utifrån t.ex. din kompetens, dina önskemål och kortast resväg. Inget svajpa/lajka eller “först till kvarn” alltså. Bara bra jobb och bra folk. Precis som det ska vara.

Hur funkar matchningen i appen?

Du matchas alltid personligt till ditt uppdrag utifrån bla din kompetens, dina önskemål och kortast resväg. Du har dessutom alltid första tjing på att få komma tillbaka till uppdrag du trivts med. Matchningen bygger på våra mer än 20 års erfarenhet och kunskap, en himla massa data och vass teknik. Med det som grund har vi utvecklat ett smart system som hjälper oss att matcha snabbt och rättvist. Men även om vi älskar ny teknik gillar vi människor mer – därför jobbar våra algoritmer aldrig ensamma utan alltid ihop med oss.

Får jag någon introduktion till jobbet?

Självklart får du en ordentlig introduktion till Pamoja innan du börjar. Förberedelse is everything liksom:)

Hur får jag nya uppdrag?

Med Pamoja-appen har du enkelt jobbet på fickan. Du får besked om nya uppdrag som en push-notis som du sen kan tacka ja till.

Uppdragen får du ofta på kort varsel (samma dag) eller dagen innan. Men du kan också jobba planerat på schema, på längre uppdrag.

Hur funkar Pamoja-appen?

När du jobbar med Pamoja är appen din allra bästa hjälpreda! Du kan tänka på Pamoja-appen som din personliga jobb-butler. I appen planerar du din tid, tar emot dina nya uppdrag, håller koll på din lön och mycket mer. Dessutom kan du chatta med oss när som helst. För så tänker vi att moderna, hållbara jobb ska funka.

Hur söker jag jobb med Pamoja?

Du söker jobb i tre enkla men viktiga steg. 1. Svara på några korta frågor om dig själv. 2. Gör vårt smarta jobb-test som hjälper oss att upptäcka dina förmågor 3. Efter testet ses vi. Varje steg hjälper oss att matcha dig till rätt uppdrag. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba.

Hur funkar jobbtestet?

Föreställ dig en sorts magisk strålkastare som lyser upp och gör det lätt att upptäcka just dina förmågor! (För vi är mer intresserade av vad du kan bli än vad du har gjort förut). Testet hjälper oss att ta reda på om du kommer att trivas med jobbet. Det består av två delar och tar ca 25-40 min att göra. Har du fler frågor? Chatta, mejla eller ring.

Hur funkar det att vara anställd med Pamoja?

Vi är arbetsgivare och du omfattas av vårt kollektivavtal. Det betyder att din anställning är trygg och rättvis, att du är försäkrad och att vi har ordning och reda.

Får jag någon kompetensutveckling?

“Den som har fantasi men ingen kunskap har vingar men inga fötter” lär en vis person ha sagt. Därför har du som jobbar med Pamoja tillgång till vår Lärwebb 24/7! Här har vi samlat massor av utbildningar, smarta guider och tips som du har nytta av i jobbet. Vi bjuder också in till föreläsningar och workshops.

Hur kan jag ha kontakt med er?

Att hålla kontakten med oss är enkelt! När du jobbar finns vi tillhands i chatten, på telefon, eller mejl. Vi svarar snabbt och är snälla:). Du blir också en del av ett underbart maffigt nätverk med några tusen likasinnade kollegor.

Har ni kollektivavtal?

Går solen upp på morgonen? Flyger fåglar? 🙂 Självklart har vi kollektivavtal! Det betyder bl.a. att din anställning är trygg och rättvis, att du får pension, är försäkrad och har rätt till semester eller semesterersättning. Precis som det ska vara.

Jag har redan ett annat jobb, kan jag jobba hos er också?

Wow. Du verkar ambitiös! Det gillar vi. Så absolut. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba. Många kombinerar jobbet hos oss med andra jobb eller studier.

För dig som behöver bra folk

Vad är Pamoja?

Pamoja finns för dig som har lite tid men ofta behöver bra folk. Direkt på studs eller längre fram. Ladda ner Pamoja-appen och boka dygnet runt. Du får svar direkt. Eller chatta, mejla eller ring om det passar bättre! (Vi älskar teknik men gillar människor mer!). 

Hur funkar Pamoja?

Med Pamoja slipper du annonsera, administrera, svajpa, lajka, och anställa när du behöver bra folk. Vi har krattat manegen så att du slipper. Pamoja levererar vardagshjältar som jobbar extra i skolan (här är vi störst i Sverige!), i vården, i butik & lager, på restaurang, med event eller kundservice. (Har du andra behov? Hojta!).

Vem jobbar hos er?

På Pamoja möter du talanger i åldrarna 19-79 med bakgrund i fler än 60 nationaliteter som både värdesätter sin frihet och gillar att lära sig nya saker. De är nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga och jättesnälla människor som hjälper dig med det du behöver just nu. Våra talanger ställer upp på kort varsel och stannar så länge du behöver.

Hur snabbt kan jag ha en person på plats?

Appen matchar dig automatiskt till den bästa och närmsta personen för just dina behov och önskemål. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme. Vi bekräftar alltid din beställning, och du får alltid veta vem som kommer. 

Hur funkar Pamoja-appen?

Pamoja-appen är enkel men smart! Ladda ner appen och boka bra personal dygnet runt, snabbt och enkelt, från soffan, stranden eller där du råkar befinna dig. Du får besked på ett ögonblick direkt i appen. Du slipper annonsera, välja och administrera. Appen matchar dig istället automatiskt till den bästa och närmsta personen för just dina behov och önskemål. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme. Vi bekräftar alltid din beställning, och du får alltid veta vem som kommer.

Hur funkar Pamoja för den som jobbar?

Alla som jobbar med Pamoja är anställda av oss med schyssta villkor och ordning och reda. Vi är arbetsgivare och all personal omfattas av kollektivavtal. För att den som jobbar hos dig ska lyckas bra, lägger vi mycket krut på att både förbereda och coacha den som jobbar hos dig, under hela uppdraget. Varje dag om det behövs. 

 

Kan jag rekrytera en Pamoja-person?

Om du upptäcker en stjärna du vill utveckla, kan du och hen kroka arm och fortsätta resan hos dig (om hen är med på noterna alltså). Eller så fortsätter ni att hänga med oss – ihop eller var för sig. No strings attached. Bara enkelt och tryggt. 

Får jag ge er feedback?

Pamoja älskar feedback! Vi försöker på olika sätt ge och få både kärlek och kritik. Det är uppmuntrande och utvecklande! Däremot skippar vi ytlig bedömning som betyg och rejting eftersom sådana ovetenskapliga metoder lätt blir godtyckliga och biased. Och det har ju ingen av oss nytta av.

Du kan alltid chatta med oss i appen om vad du vill, när du vill. Eller ringa eller mejla om det passar bättre. Vi svarar snabbt och är snälla! 

Kan jag få feedback av er personal?

Pamoja älskar att ge feedback! Vi försöker på olika sätt ge och få både kärlek och kritik. Det är uppmuntrande och utvecklande! Däremot skippar vi ytlig bedömning som betyg och rejting eftersom sådana ovetenskapliga metoder lätt blir godtyckliga och biased. Och det har ju ingen av oss nytta av.

Du kan alltid chatta med oss i appen om vad du vill, när du vill. Eller ringa eller mejla om det passar bättre. Vi svarar snabbt och är snälla!