Pamoja hjälper dig med bra vikarier till skola och förskola. Det går snabbt och är tryggt och enkelt. Du kan få hjälp med både akuta och löpande behov. Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Eller ring om det passar bättre. Vi älskar ny teknik men gillar människor mer:)

Pamoja på 30 sekunder

Beställ personal enkelt och få svar direkt.
Blixtsnabb säker matchning.
Allt ingår - Pamoja tar fullt ansvar för personalen.

Lärarvikarier till skola och förskola

Pamoja är störst i Sverige på bra vikarier till skola och förskola. En trygghet för både dig och personalen. Våra lärarvikarier är vana att hoppa in på kort varsel när det behövs – där det behövs. Vi hjälper dig på alla nivåer i:

  • Förskola
  • Fritids
  • Grundskola
  • Gymnasium>
  • Vuxenutbildning

Våra vikarier värdesätter både sin frihet och möjligheten att få vara en förebild för barn och unga. En del är nya och nyfikna på jobbet i skolan, andra har längre erfarenhet. De kan jobba några timmar eller dagar och jobba ofta eller sällan. Viktigast av allt? De vet att deras viktigaste uppdrag är att hjälpa dig med det du behöver just nu.

Magin bakom Pamoja? Vi har krattat manegen. Så att du slipper.

Vi gissar att du har fullt upp. Därför letar vi bra personal långt i förväg innan ditt behov uppstår – så att du kan få snabb hjälp när du behöver.

Vi har krattat manegen och gjort allt tänkbart förarbete; vår AI-baserade kvalificeringsprocess rekryterar och kontrollerar genom jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Så att du kan vara trygg i att den du tar in verkligen klarar uppdraget.

Du behöver varken annonsera, administrera, eller välja bland personal när du har bråttom. Bara boka bra personal direkt när du behöver. Personalen är redan anställd och onboardad.

Händer som håller en mobiltelefon som visar appen.

Beställ så här

Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Det går snabbt och är enkelt.

Vill du hellre chatta, ringa eller mejla?
Det går såklart lika bra!

Chatta med oss direkt (klicka på den blå symbolen längst ner i högra hörnet), mejla hello@workpamoja.com eller ring 020 11 33 11.