Pamoja i samhället

I Pamoja antar vi tre rejäla samhällsutmaningar; Vi utvecklar talang genom att systematiskt leta efter framtida potential hos människor. Vi ser till att jobbet blir en plats för lärande. Och vi ser till att människor får möjlighet att jobba så som de vill leva. Både tryggt och fritt. Så bidrar vi till ett modernt jobb-liv.

En språngbräda till jobb

Pamoja är inte bara bra jobb och vassa talanger idag. Vi är också en språngbräda till arbetsmarknaden. Tex väljer 1 av 3 av våra lärarvikarier att utbilda sig till lärare.  Och hälften av alla anställda som lämnar oss för nya äventyr kommer tillbaka inom ett år. Många går vidare till våra kunder. Det är fantastiskt!

 

Talanger i alla åldrar. Från hela världen.

Våra talanger är vår bästa reklam. Deras erfarenheter och förmågor slår oss med häpnad om och om igen. De är nybakade gymnasiestudenter och hoppfulla högskolestuderande. De är mitt-i livet-människor som vågar göra verklighet av gamla eller nya karriärdrömmar. Vissa är pensionärer som vill göra mer för fler. Andra är fotbollstränare och skådespelare, driver webbshoppar, städföretag och är engagerade i genusfrågor. De är också ungdomsledare i kyrkan, musikjournalister, har grundat föreningar och skrivit böcker. De har varit VD:ar, jobbar som volontärer och har vunnit fler priser och utmärkelser för sina prestationer än vi kan räkna. 

Modernt och hållbart

Vi är så stolta över att Pamoja representerar flera generationer från 19-75 år med bakgrund i fler än 60 olika nationaliteter. Ett bevis för att talang kommer i många former, från olika håll. Så gör vi skillnad på arbetsmarknaden. Och kärt barn har många namn; som Impact Enterprise, Socialt Entreprenörskap och Shared Value. Men vi kan lika gärna bara kalla det för ett modernt hållbart företag. Vill du veta mer? Läs om Pamoja-modellen och hur vi bygger vårt bolag på ett starkt engagemang för människor och samhälle.