En glad kvinna står. mot rosa bakgrund och ler in i kameran.

Hej! Här kan du söka jobb

Med Pamoja kan du jobba som vikarie i skolan och förskolan (här är vi störst i Sverige!), inom äldreomsorg, i butik, på restaurang, med event och mycket mer. Du väljer du själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag) Uppdragen kan vara både kortare och längre och du kan jobba ofta eller sällan. Du matchas alltid unikt till ditt bästa uppdrag och behöver aldrig tävla med kompisarna om jobben. Läs mer här.

Du söker jobb i 3 enkla men viktiga steg. Varje steg hjälper oss att matcha dig till rätt uppdrag. Uppdrag där du trivs med jobbet, vet att du är på rätt plats, och där du utvecklas.

Så här söker du jobb

1. Fakta om dig

Allra först vill vi be om korta fakta om dig (vi vet, jobbigt – men viktigt!).
Ha tålamod, snart är du ute på andra sidan! Då börjar det roliga.

2. Jobbtest

Nu är det dags för vårt smarta jobb-test. Du får ett mejl med en länk till testet. Syftet med testet är att vi ska upptäcka just dina förmågor. Föreställ dig en sorts magisk strålkastare som lyser upp och gör det lätt att upptäcka just dina förmågor. Så att vi får rätt bild av dig! För vi är mer intresserade av vad du kan bli än vad du har gjort förut. Efter testet ses vi i videomöten.

3. Intervjuer och möte

Efter testet ses vi – både i videomöten och live. Både du och vi får möjlighet att berätta mer och ställa frågor!

Vad händer sen?

Om du klarar alla stegen kan du börja jobba. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar. Du är anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal.