Kvinna med nyckelband från Pamoja runt halsen

Hej! Här kan du söka jobb

Med Pamoja söker du jobb i tre enkla steg utan CV. Vår snabba, moderna anställningsprocess handlar istället om vad du kan göra i framtiden. (Vi är mer intresserade av vad du kan bli än vad du har gjort förut).

Första steget är att fylla i ett formulär om dig själv. Sen är det dags att göra vårt smarta jobbtest. Om du går vidare ses vi för intervju. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba. Då får du både en ordentlig introduktion till jobbet och en personlig coach. Hos oss går anställningsprocessen snabbt och du kan börja jobba inom någon eller ett par dagar!

Så här söker du jobb

1. Fakta om dig

Allra först vill vi be om korta fakta om dig (vi vet – jobbigt men viktigt). Ha tålamod. Snart är du ute på andra sidan. Då börjar det roliga. Du behöver däremot inte skicka in ett CV. Vår snabba, moderna anställningsprocess handlar om att ta reda på vad du kan göra i framtiden. (Vi är mer intresserade av vad du kan bli än vad du har gjort förut).

2. Jobbtest

Nu är det dags för vårt smarta jobb-test. Du får ett mejl med länk till testet. Syftet med testet är att vi ska upptäcka just dina förmågor. Testet hjälper oss också att säkra en snabb, rättvis och fördomsfri anställningssprocess. I testet kommer du att få svara på frågor om hur du tror att du skulle agera i olika jobb-situationer som vikarie. En sorts magisk strålkastare som lyser upp och gör det lätt att upptäcka just dina förmågor!

3. Intervjuer och möten

Efter testet ses vi! Både du och vi får möjlighet att berätta mer och ställa frågor.

Vad händer sen?

Hos oss går anställningsprocessen snabbt. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller ett par dagar! Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar. Du är anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Och när du jobbar med Pamoja är du aldrig ensam. Du når oss enkelt när du behöver – i chatt, på telefon och mejl. Innan, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)