Jobba med oss

Pamoja (tillsammans på Swahili) är en modern jobbtjänst för den som behöver bra personal på kort varsel och för den som vill jobba flexibelt och vill lära sig saker på vägen – i skola (här är vi störst i Sverige), vård, butik, restaurang och mer. Pamoja är också en smart app som gör livet enklare för kunder och personal. Så ser vi till att folk och företag får jobba som de vill leva.

På Pamoja bygger vi ett modernt företag med ett starkt socialt engagemang. Vi är entreprenörer som ofta gått emot strömmen. Det är bra – för så hittar man nya vägar till bra lösningar. Vi har t ex byggt upp Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i eller letar talanger i skolan. Vi utvecklar också smart teknik för den som behöver bra folk och bra jobb. Idag och på sikt.

Vägen fram har verkligen varit både utmanande och utvecklande! Ibland kikar vi bakåt och kan konstatera att vi hela 6 gånger har vi blivit DI Gasellföretag. Vi har också utnämnts till Veckans Affärers Superföretag, Tillväxtföretag, placerats på Inc Magazines Europe 5000 lista över snabbväxande framgångsrika företag och blivit finalister i SvD:s Affärsbragd. Bland annat.

Det är förstås väldigt kul med kvitto på det hårda slit som leder till framgång. Men vi vet också att det är viktigare att titta framåt än bakåt. Och lära oss nya saker. För det vi kan göra imorgon är förstås ännu mer spännande än vad vi gjorde i går. För att fortsätta göra bra saker behöver vi vara fler som tänker mer och bättre.