Pamoja is for humans!

Det fanns en tid när det finaste som fanns var att ha samma jobb hela livet. Idag är allt annorlunda. Mänskligheten har upptäckt det underbara med förändring. YAY! Friheten att välja – och välja om – gör luften friskare att andas! Men det betyder inte att viktiga saker som trygghet och klokskap ska kastas ut av bara farten. Det är därför Pamoja har fötts.

 

Pamoja i samhället!

I Pamoja antar vi tre rejäla samhällsutmaningar: 

Vi utvecklar talang genom att systematiskt leta efter framtida potential hos människor. Vi ser till att jobbet blir en plats för lärande. Och vi ser till att människor får möjlighet att jobba så som de vill leva. Både tryggt och fritt. Ett bättre jobb-liv helt enkelt.

 

Pamoja-modellen

Att hitta bra jobb och bra personal kan låta enkelt, men är i verkligheten ofta både krångligt och omodernt. Därför har Pamoja vänt upp och ner på gamla traditioner och skapat grunden till ett modernt jobb-liv som utgår från hur både företag och människor vill jobba och leva. Här är inte det viktigaste vad du har gjort tidigare, utan vad ni kan bli. Pamoja-modellen beskriver hur den som jobbar på Pamoja inte bara får ett bra jobb, utan också tar rejäla kliv framåt på jobbmarknaden. I grunden finns data från att ha hanterat fler än 100 000 sökande och 20 000 anställningar.