Två kvinnor och en man står nära varandra utomhus en höstdag och skrattar tillsammans

Magiska människor. På ett ögonblick.

Du har antagligen fullt upp. Därför har vi krattat manegen och gjort allt förarbete så att du kan få hjälp med bra personal direkt i dag (eller längre fram). Vi tar allt arbetsgivaransvar och alla kostnader ingår. Du får svar direkt och hjälp så snart som inom någon timme. Ingen bindningstid, dolda avgifter eller konstiga överraskningar. Precis som det ska vara.

Ladda ner appen och boka dygnet runt. Eller ring om det passar bättre. För även om vi älskar ny teknik gillar vi människor mer:)

 

Fem personer som är vikarier står och sitter runt ett bord och har möte

Talanger nu och sen.

På Pamoja hittar du vardagshjältar som jobbar i skolan (här är vi störst i Sverige!), i vården, i butik & lager, på restaurang, med service. (Har du andra behov? Hojta!). Här möter du talanger som både värdesätter sin frihet och gillar att lära sig nya saker. Nyfikna, initiativrika, kreativa, modiga, ansvarstagande och jättesnälla människor som hjälper dig med det du behöver just nu. Våra talanger ställer upp på kort varsel och stannar så länge du behöver. Och förvandlar kniviga situationer till ren vardagslycka:)

 

en mobiltelefon med bild på pamoja-appen

Vi har krattat manegen. Så att du slipper.

Med Pamoja slipper du annonsera, administrera, svajpa, lajka, och anställa när du har bråttom och behöver bra folk snabbt. Istället har vi gjort allt tänkbart förarbete – som urval, jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Magiskt! Och ett resultat av 20 års erfarenhet och vår passion för människor, bra jobb och smart teknik. Noll huvudvärk alltså. Istället får du riktigt bra personal på ett ögonblick. Vi tar givetvis fullt arbetsgivaransvar.

 

Fem steg till bra folk

1. Ladda ner Pamoja-appen

Pamoja-appen laddar du enkelt ner från App Store eller Google Play

2. Beställ enkelt och snabbt

Pamoja-appen är intelligent på insidan och enkel att använda. Hej då omständliga beställningsprocedurer, långa telefonköer och osäkra leveranser. Här kan du enkelt boka bra personal dygnet runt. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme.

3. Svar direkt

Du får blixtsnabbt svar direkt i appen. Alla uppdrag matchas unikt till rätt person. Du slipper annonsera, eller välja bland personal – och den som jobbar slipper välja bland uppdrag. Det är enkelt att förlänga eller ändra beställningar. Så du får mer tid till annat. Självklart finns vi här när du behöver. Chatta med oss, eller ring om det passar bättre.

4. Vi tar ansvar

Vi har krattat manegen och gjort allt tänkbart förarbete – som urval, jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller – du behöver varken annonsera, administrera, eller svajpa och lajka bland jobbsökare när du har bråttom och behöver snabb hjälp. Alla som jobbar med Pamoja är anställda av oss med schyssta villkor, ordning och reda och kollektivavtal.

Precis som det ska vara.

5. Kroka arm

Om du upptäcker en stjärna du vill utveckla, kan du och hen kroka arm och fortsätta resan hos dig. Eller så fortsätter ni hänga med oss – ihop eller var för sig.

Kroka arm!

Har du hittat en talang du vill anställa? HURRA! Och inte konstigt – för våra talanger är ambitiösa och vill vidare. Om du upptäcker en stjärna du vill utveckla, kan du och hen kroka arm och fortsätta resan hos dig. Eller så fortsätter ni att hänga med oss – ihop eller var för sig. No strings attached. Bara enkelt och tryggt. Och alltid så som du vill jobba. För tillsammans blir allt lite enklare och mycket roligare. Pamoja helt enkelt:)

 

 

man och kvinna framför fönster där mannen skrattar och är glad

Bra folk och bra jobb

Att hitta bra folk “makes the world go round” för de flesta som vill anställa. Och toppar varje ambitiös chefs önskelista (googla bara får du se). Så varför är bra folk så svåra att hitta?

Kanske för att det handlar om MÄNNISKOR. Magiska och ganska mystiska:)