närbild på händer som håller en mobiltelefon som visar Pamoja-appen

Magiska människor. På ett ögonblick.

Du har antagligen fullt upp. Därför har vi krattat manegen och gjort allt förarbete så att du kan få hjälp med bra personal direkt i dag (eller längre fram). Vi tar allt arbetsgivaransvar och alla kostnader ingår. Du får svar direkt och hjälp så snart som inom någon timme. Du kan också få hjälp med rekrytering till fasta tjänster.

Oavsett vad du väljer behöver du aldrig fundera över bindningstid, dolda avgifter eller konstiga överraskningar. Att samarbeta med Pamoja är enkelt. Precis som det ska vara.

Ladda ner appen och boka dygnet runt. Eller ring om det passar bättre. För även om vi älskar ny teknik gillar vi människor mer:)

 

Knapp för nedladdning av Pamoja-appen från App Store  Knapp för nedladdning av Pamoja-appen från Google Play

Boka bra personal blixtsnabbt i Pamoja-appen
Vi är alltid tillgängliga i chatten, på telefon eller mejl om du behöver.
Pamoja tar fullt ansvar för personalen. Alla kostnader ingår.
Vi ser till att du får bra personal blixtsnabbt, när du behöver. Du slipper annonsera och administrera.
Pamojas personal är granskade, testade och anställda av oss. Det tar vi ansvar för.
På Pamoja är lärandet en del av jobbet. Så att våra talanger kan gå vidare till nya möjligheter. Hos dig till exempel.
Mobiltelefon med Pamoja-appen.

Vi har krattat manegen. Så att du slipper.

Med Pamoja slipper du annonsera, administrera, svajpa, lajka, och anställa när du har bråttom och behöver bra folk snabbt. Istället har vi gjort allt tänkbart förarbete – som urval, jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Magiskt! Och ett resultat av 20 års erfarenhet och vår passion för människor, bra jobb och smart teknik. Noll huvudvärk alltså. Istället får du riktigt bra personal på ett ögonblick. Vi tar givetvis fullt arbetsgivaransvar.

Två vikarier från Pamoja som jobbar i förskola och skola

Hej skola och förskola! Här finns Sveriges bästa lärarvikarier

Pamoja är störst i Sverige på bra vikarier till skola och förskola. Sedan starten 1999 har vi lärt oss vad som är viktigt för den som behöver lärarvikarier. Vi vet att behovet av vikarier ofta kommer plötsligt och kräver snabba, tydliga svar. Därför har vi gjort det till vår paradgren att finnas tillhands när du behöver. Med modiga och nyfikna vikarier som är förberedda och kan ta ansvar och initiativ.

Pamojas vikarie-talanger kan både undervisa och rastvakta. Och planera, genomföra och följa upp undervisningen. Framförallt är de vuxna förebilder för barn och unga. De kan vara hos dig några timmar eller dagar, och jobba ofta eller sällan.

 

 

Bra vikarier snabbt och enkelt till vård och omsorg

Pamoja vet att plötsliga behov av personal kräver snabba, tydliga svar. Därför har vi gjort det till vår paradgren att finnas tillhands när du behöver. Med bra personal som är förberedda kan ta ansvar och initiativ. Självklart hjälper vi också till med planerade behov över tid.

Pamojas vård-talanger kan städa och handla. Och laga och servera mat. Framförallt hjälper de till med viktiga personliga behov. Våra vikarier är engagerade samhällsmedborgare och kan vara hos dig några timmar eller dagar, och jobba ofta eller sällan.

Personal från Pamoja som tar beställning i restaurang.

Hej restaurang! Här finns bra folk blixtsnabbt.

Många gäster (hurra!) men kort om folk? Pamoja vet att plötsliga behov av personal kräver snabba, tydliga svar. Därför har vi gjort det till vår paradgren att finnas tillhands när du behöver. Med bra personal som är förberedda och kan ta ansvar och initiativ. Självklart hjälper vi också till med planerade behov över tid.

Pamojas restaurangpersonal kan servera och stå i baren. Och plocka och diska eller stå i garderoben. Bland annat. De kan vara hos dig några timmar eller dagar, och jobba ofta eller sällan.

 

 

Hej butik! Många kunder men kort om folk?

Många kunder (hurra!) men kort om folk? Behov av bra folk kan komma plötsligt. Pamoja vet att akuta behov av personal kräver snabba, tydliga svar. Därför har vi gjort det till vår paradgren att finnas tillhands när du behöver. Med bra personal som är förberedda och kan ta ansvar och initiativ. Självklart hjälper vi också till med planerade behov över tid.

Pamojas butikspersonal kan både hjälpa kunder tillrätta och packa upp varor. De kan larma och hänga, sortera eller röja undan. Bland annat. De kan vara hos dig några timmar eller dagar, och jobba ofta eller sällan.

Fem steg till bra folk

1. Ladda ner Pamoja-appen

Pamoja-appen laddar enkelt ner från App Store eller Google Play

2. Beställ enkelt och snabbt

Pamoja-appen är intelligent på insidan och enkel att använda. Hej då omständliga beställningsprocedurer, långa telefonköer och osäkra leveranser. Här kan du enkelt boka bra personal dygnet runt. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme.

3. Svar direkt

Du får blixtsnabbt svar direkt i appen. Alla uppdrag matchas unikt till rätt person. Du slipper annonsera, eller välja bland personal – och den som jobbar slipper välja bland uppdrag. Det är enkelt att förlänga eller ändra beställningar. Så du får mer tid till annat. Självklart finns vi här när du behöver. Chatta med oss, eller ring om det passar bättre.

4. Vi tar ansvar

Vi har krattat manegen och gjort allt tänkbart förarbete – som urval, jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller – du behöver varken annonsera, administrera, eller svajpa och lajka bland jobbsökare när du har bråttom och behöver snabb hjälp. Alla som jobbar med Pamoja är anställda av oss med schyssta villkor, ordning och reda och kollektivavtal. Precis som det ska vara.

5. Kroka arm

Om du upptäcker en stjärna du vill utveckla, kan du och hen kroka arm och fortsätta resan hos dig. Eller så fortsätter ni hänga med oss – ihop eller var för sig.

Ambitiös talang från Pamoja som jobbar fritt och flexibelt.

Kroka arm

Har du hittat en talang du vill anställa? HURRA! Och inte konstigt – för våra talanger är ambitiösa och vill vidare. Om du upptäcker en stjärna du vill utveckla, kan du och hen kroka arm och fortsätta resan hos dig. Eller så fortsätter ni att hänga med oss – ihop eller var för sig. No strings attached. Bara enkelt och tryggt. Och alltid så som du vill jobba. För tillsammans blir allt lite enklare och mycket roligare. Pamoja helt enkelt:)

Man och kvinna framför fönster där mannen skrattar och är glad.

Bra folk och bra jobb

Att hitta bra folk “makes the world go round” för de flesta som vill anställa. Och toppar varje ambitiös chefs önskelista (googla bara får du se). Så varför är bra folk så svåra att hitta?

Kanske för att det handlar om MÄNNISKOR. Magiska och ganska mystiska:)