Hej butik! Här finns bra folk.

Här finns bra folk snabbt och enkelt – samma dag eller längre fram! Pamojas butikspersonal kan packa upp varor, inventera, larma och hänga, stå i kassan eller röja undan. Du betalar bara för tiden du behöver. Alla kostnader ingår. Har du frågor eller vill veta mer? Hör av dig! Vi svarar snabbt och är snälla 🙂

 

Pamoja på 30 sekunder

Beställ personal enkelt och få svar direkt.
Blixtsnabb säker matchning.
Allt ingår - Pamoja tar fullt ansvar för personalen.

Vad kostar Pamoja?


Personal från Pamoja kostar från 300 kr/timme*. Du kan boka personal från 4 timmar i taget. Du får alltid info om pris i förväg. Alla kostnader ingår. Inga dolda avgifter och inga överraskningar. Bara enkelt, snabbt och tryggt. Precis som det ska vara.

*OB och övertidsersättning tillkommer.

Det finstilta

  • Pamoja kräver ingen bindningstid. Du kan beställa bra personal från så lite som fyra timmar. Vill du diskutera ett eget avtal? Kul! Det ordnar vi. 
  • Pamoja tar fullt arbetsgivaransvar. Vår personal är anställda av oss, jobbar tryggt med kollektivavtal och har fast lön per timme. 
  • Hittar du en talang du vill anställa? Grattis! Om ni båda är överens kan du och talangen kroka arm. Det ingår i timpriset när du hyrt en person från Pamoja i minst 30 dagar.

Boka bra personal enkelt

Med Pamoja bokar du bra personal snabbt och enkelt, dygnet runt. Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme! Vi bekräftar alltid din beställning och du får alltid veta vem som kommer. Använd formuläret nedan, chatta med oss eller ladda ner appen och beställ direkt. Vi återkommer till dig pronto! 

Vad behöver du hjälp med?

Snabba puckar?


Behöver du snabbare besked? Eller har du frågor? Chatta med oss eller slå en signal!

 

I appen får du hjälp direkt. Ladda ner Pamoja-appen gratis och boka bra personal dygnet runt! Du får svar direkt i appen, och kan enkelt ändra, förlänga och hålla koll på din bokning.
 

Knapp för nedladdning av Pamoja-appen från App Store  Knapp för nedladdning av Pamoja-appen från Google Play

Det här kan du få hjälp med

Vår personal hjälper till i skola, omsorg, restaurang, hotell, event, butik och mycket mer. De värdesätter både sin frihet och möjligheten att få bidra med sina kunskaper. De är smarta och snälla, engagerade och tar ansvar. Alla har med råge klarat vår kvalificeringsprocess. De kan jobba några timmar eller dagar, ofta eller sällan. De ställer upp på kort varsel och stannar så länge du behöver. 
Viktigast av allt? De vet att deras viktigaste uppdrag är att hjälpa dig med det du behöver just nu.

Det här säger våra kunder

Vikarie som hanterar sin kalender i Pamoja-appen

Frågor och svar

Hur snabbt kan jag ha en person på plats? Kan jag rekrytera en Pamoja-person? Här hittar du svar på vanliga frågor!

Om Pamoja

Vi har varit experter på bra personal på kort varsel i 25 år. Nu även i vård och omsorg. Under ett år jobbar ungefär 2000 personer hos oss. Av det har vi lärt oss att våra kunder både behöver blixtsnabba besked och bra folk på momangen – inom minuter eller timmar. Och att de behöver kunna lita på att vi håller vad vi lovar.
Vi vet också att våra kunder gillar när saker är enkla, tydliga och transparenta. Och att vi bidrar bäst genom att ligga steget före. Så avlastar vi den som behöver snabb säker hjälp.