Jobba med Pamoja – en modern vikariepool

Jobba i Pamojas moderna vikariepool och få ett utvecklande och flexibelt jobb, och möjligheten att själv styra över din tid. Dessutom lär du dig nya saker samtidigt som du jobbar (i förskola, skola, restaurang, butik och mer). Nu söker vi dig som vill jobba i Pamojas vikariepool i förskola eller som klasslärare på låg- eller mellanstadiet. Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig!

Om att jobba med Pamoja

Jobbet i Pamojas vikariepool innebär att du på kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta. Du blir alltid personligt matchad till det bästa uppdraget för just dig och som passar din profil och dina önskemål bäst. Du slipper tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vår motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).

Jobbet sköter du enkelt i Pamoja-appen. Här tar du emot dina uppdrag, chattar med oss, håller koll på din kalender, lön, tidigare uppdrag och mer. I appen får du också tillgång till utbildningar, tips, råd och stöd från dina erfarna kollegor, 24/7. Du får dessutom en personlig coach och ett helt supportteam som stöttar dig när du behöver – före, under och efter jobbet.

Att jobba i skola och förskola

Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och har massor av olika, spännande uppdrag. När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden.

I jobbet som vikarie ingår att genomföra undervisning och rapportera vad du har gjort. Ofta finns en färdig planering men ibland behöver du själv planera dagen. Då finns Pamojas lärwebb till din hjälp med färdiga planeringar och tips.

Vad behöver du kunna?

Våra kunder älskar vår personal! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Och tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter; elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt:)

För att jobba i Pamojas vikariepool behöver du också ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än robotintervjuer.

Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.