Sökes: Modig och modern rekryterare

Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) är en smart jobbtjänst för den som behöver bra personal på kort varsel och för den som letar intressanta jobb och vill lära sig saker på vägen – i skola (här är vi störst i Sverige), vård, butik, restaurang och mer. Pamoja är också en smart app!

Nu växer vårt produktionsteam. Vår nya kollega behöver vara nyfiken, noggrann och ha sinne för affärer. I gengäld lovar vi ett jobb som gör skillnad, duktiga och jättesnälla kollegor och både högt i tak och hög ambitionsnivå.

Om Jobbet
Varje år söker fler än 10 000 personer jobb hos oss. I rollen som rekryterare har du viktig roll där du påverkar affären direkt. Hos oss är jobbet som rekryterare lite annorlunda. Efter 20 år vet vi att talang kommer i många former och kan upptäckas på de mest oväntade platser. Därför har vi utmanat gamla traditioner och stuvat om rejält i rekryteringsprocessen. En viktig del i jobbet med Pamoja är det fysiska mötet med jobbsökare och personal. Vi är framförallt intresserade av vad människor kan åstadkomma framåt – och mindre av vad man gjort förut. Som rekryterare hos oss kommer du bla. att:

  • Guida och coacha och ge jobbsökare service på vägen till jobbet
  • Bedöma hur våra sökande passar för jobbet
  • Genomföra personliga intervjuer
  • Anställa och introducera till jobbet
  • Hantera admin som mejl, telefonsamtal, registrering och liknande
  • Bygga förtroendefulla relationer med jobbsökare i möten och sociala aktiviteter
  • Bidra till att utveckla rutiner och processer

Eftersom vi växer har vi mycket att göra. Tillsammans sätter vi tydliga och ambitiösa mål. Det är mest kul men såklart svettigt emellanåt:). Men du är inte ensam! Du jobbar tillsammans med dina kloka och erfarna kollegor i rekryteringsteamet. Du har också stöd av våra researchers som stöttar med urval och admin. Tillsammans säkrar ni att vi kan hålla både hög kvalitet och högt tempo i vår affär.

Det här behöver du kunna
Du behöver ha erfarenhet av att ha jobbat med rekrytering av personal. Har du dessutom erfarenhet av jobb i skola, vård, butik eller restaurang är det toppen. Vi tror att du har utbildning inom Beteendevetenskap. Allra viktigast är att du gillar att jobba tillsammans och hjälpa människor, är noggrann och trivs när det är mycket att göra. Du måste också vara bekväm med att använda engelska i jobbet eftersom delar av vår verksamhet har engelska som arbetsspråk.

Pamoja är både ett teknik- och tjänsteföretag. Vi har bland annat utvecklat den plattform och app våra kunder och personal använder. Därför behöver du ha erfarenhet av och gilla att jobba med olika tekniska systemstöd.

Praktiskt
Vi söker dig som kan jobba heltid tillsvidare. Vi håller öppet när våra kunder behöver oss. Det innebär att vissa kvällar och helger ingår enligt överenskommelse. Vårt fina huvudkontor finns på Södermalm i Stockholm. Du får självklart en ordentlig introduktion till jobbet. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt!

Så söker du jobbet
Om du tycker att det här låter spännande blir vi så glada! Så här gör du för att söka jobbet:

  1. Fyll i några korta uppgifter om dig själv här nedan. Kom ihåg att bifoga ditt CV.
  2. Gör vårt jobbtest. Du får ett mejl med en länk till jobbtestet senast nästa vardag.
  3. Efter testet hör vi av oss om nästa steg.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig! Mejla opportunity@workpamoja.com