Kontakta oss

Pamoja (tillsammans på Swahili) är ett nytt sätt att jobba. Och en smart jobbtjänst som kopplar ihop den som har talang med den som har lite tid men ofta behöver bra folk. Men bakom den smarta jobbtjänsten finns också snälla, hjälpsamma människor.

Behöver du hjälp? Har du frågor, funderingar eller bara vill snacka? Hör av dig! Vi svarar snabbt, och är snälla!

Enklast är att chatta med oss, antingen här på webben (spana efter den lilla blå chattrutan i nedre högra hörnet) eller direkt i appen. Du kan också nå oss på hello@workpamoja.com och tel 020 11 33 11.

Är du en riktig people person som helst ses på riktigt? Kom förbi på en kaffe och säg hej till oss på kontoret. Vi gillar att få besök!

Så hittar du till oss
Vårt fina kontor ligger i Skrapan, på Götgatan 78 i Stockholm. Leta reda på Pamoja i porttelefonen, och ring på. Då släpper vi in dig till hissarna. Inne i hissarna behöver du göra samma procedur – välj Pamoja och ring på, så hjälper vi dig. Vårt kontor ligger på våning 24.

Här är våra besökstider
Måndag – torsdag: 9 – 11 och 13 – 15
Fredag: 13 – 15

Passar ingen av tiderna? Hör av dig till oss så hittar vi en tid som funkar.

PS. Ibland är vår kompis Bille på besök på kontoret.🐶. Billie är en glad och snäll (och suuuupergullig😍) liten borderterrier-valp som gärna kommer och hälsar på den som vill.