Jobba med Pamoja i Göteborg

Med Pamoja jobbar du fritt och flexibelt – tryggt och ordnat. Dessutom får du lära dig nya saker samtidigt som du jobbar – i skola, förskola, butik restaurang och mera. Just nu söker vi dig som vill jobba som vikarie i förskola och skola i Göteborg. Ta chansen att göra en insats för barn och unga!

Så funkar jobbet

Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) jobbar du på kort varsel (ofta samma morgon). Du matchas alltid unikt till dina uppdrag (baserat på din profil och dina önskemål). Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna. Vårt motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).

Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam när du behöver före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)

Jobba med Pamoja i skola och förskola

Att vara vikarie i skola och förskola är världens roligaste jobb. Och ett riktigt hjälteuppdrag! Du får en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en förebild för vuxenvärlden.

Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! Tillsammans tar vi reda på vilka ämnen och årskurser som passar just dig.

Vad behöver du kunna?

För att jobba med Pamoja behöver du ha en godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (beställ det redan idag, så kommer du snabbare ut i jobb). Vi tror också att du, precis som vi, vill vara en förebild för både barn och vuxna – smart och snäll helt enkelt 🙂

Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi på riktigt. För vi gillar riktiga möten bättre än zoom- och robotintervjuer. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.