Hyra restaurangpersonal – så funkar det!

Solen skiner, och din uteservering är fylld till bredden av törstiga gäster. Ett drömscenario, eller hur? Men så händer det som inte får hända – din snabbaste servitör hör av sig och berättar att hen blivit magsjuk och inte kan ta sitt eftermiddagspass. Minst sagt stressigt!

Att hyra in proffsig restaurangpersonal när en uteserverings-kris uppstår kan vara en riktig life-saver. Men för att det ska funka (riktigt bra) behöver du en pålitlig samarbetspartner vid din sida. Som Pamoja!

 

Så funkar det att hyra restaurangpersonal från Pamoja!

 

1. Klok i förväg! 
Att vara efterklok är enkelt. Det är betydligt svårare att förutse knepiga situationer. Det vet vi. Därför jobbar vi proaktivt och försöker vara så kloka vi bara kan –  i förväg. Det betyder att vi har gjort allt tänkbart förarbete, som annonsering, urval, jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller – långt innan ditt behov uppstår. Så att du slipper. Istället kan du få riktigt bra restaurangpersonal på ett ögonblick. Magiskt! Och ett resultat av 25 års erfarenhet och vår passion för människor, bra jobb och smart teknik.

2. Blixtsnabbt och enkelt
En av fördelarna med att hyra in tillfällig restaurangpersonal är möjligheten att snabbt kunna anpassa personalen efter behov. Men det måste också vara enkelt – och gå blixtsnabbt! Därför har vi gjort det busenkelt att hyra restaurangpersonal från Pamoja: 

  • Du betalar bara för den tid du behöver. Inga krångliga avtal eller bindningstider. 
  • Alla kostnader ingår. Inga dolda avgifter eller trista överraskningar. Bara enkelt, snabbt och tryggt.

3. Rätt person på rätt plats
Att hyra in tillfällig personal på kort varsel kan kännas lite läskigt. Hur vet jag att den som kommer passar för uppdraget just här? Vi förstår helt och fullt. Därför ser vi alltid till att matcha vår personal personligt till varje uppdrag, utifrån den kompetens och erfarenhet som just du behöver. Det tar vi ansvar för, så att du slipper. Istället kan du fokusera på det som är allra viktigast – att dina gäster får en fantastisk upplevelse.

4. Vi tar fullt arbetsgivaransvar
När du bokar personal via Pamoja kan du vara trygg med att: 

  • Du får bra personal. Vi annonserar, granskar, rekryterar och anställer. All personal har klarat våra jobbtester och är bakgrundskontrollerade. 
  • Vi tar fullt arbetsgivaransvar. Vår personal är anställda av oss, jobbar tryggt med kollektivavtal och har fast lön per timme.

5. Personlig och snabb service
Pamoja älskar ny teknik, men vi gillar människor mer! Därför finns vi alltid nära (både dig och vår personal) – i chatt, mejl, eller i telefon (eller IRL – här hittar du till oss). Inga bottar, bara riktiga människor.

 

Behöver du bra personal nu på direkten?

Välkommen till Pamoja! Vi hjälper dig med bra personal, samma dag eller längre fram. Boka servispersonal, runners, restaurangbiträden eller barpersonal till restaurang, café och bar. Du betalar bara för tiden du behöver. Alla kostnader ingår. Har du frågor eller vill veta mer? Hör av dig! Vi svarar snabbt och är snälla.