“Det är seriöst, inget strul. Det bara funkar”

Namn: Tova
Bor: Värmdö
Tovas jobbliv: Vikarie i skola, läxhjälp och student? (säger att hon ska plugga på KTH?)
Tovas specialitet: Har jobbat med teater i olika former sedan 2010. Hon är dessutom en hejare på att laga mat och en erfaren scout.

Hur tycker du det funkar att jobba med Pamoja?
Anledningen till att jag sökte jobb från början var för att jag känner några som har jobbat här och de kunde bekräfta att det är inte strul, det är smidigt och det är ett system som funkar bra. Så det var så jag sökte just till er. Och jag fick samma vibbar när jag gjorde ansökan, med test eroch intervjuer och sedan när jag kom hit liksom. Det kändes seriöst och som att det skulle funka bra. Och det fick jag ju bekräftat också, det har funkat jättebra! 

Vilka egenskaper tycker du är viktigt när man ska jobba i skola?
– Jag har väldigt stor nytta av att ha jobbat mycket med teater. Jag kan improvisera om det behövs, och är bra på att anpassa mig när det behövs. Men annars tycker jag ödmjukhet och tålamod är två bra egenskaper att ha. Oavsett jobb!