“Jag sätter mina egna tider och väljer själv när jag vill jobba”

Namn: Totte
Bor: Sköndal
Tottes jobbliv: Pluggar sista terminen journalistik. Jobbar som vikarie i skola,  inom hemtjänst, gymnastiktränare
Drömmer om: jobba inom tv och/eller produktion på något sätt.

Totte, du är student och jobbar med Pamoja. Hur funkar det tycker du? 
– Ja, alltså som student är det ju jätteviktigt att ett jobb är flexibelt just eftersom ingen vecka är det andra lik; ena veckan kan man ha tenta och jättemycket att göra i skolan och andra veckan så kan man vara ledig. Därför passar Pamoja superbra för mig eftersom jag sätter sina egna tider och jag kan välja helt fritt när jag vill jobba. Det finns ju inga krav från er sida att “dom här dagarna måste du jobba” – så det passar ju perfekt.

Innan jag började, och läste på om jobbet så tänkte jag liksom “kommer det verkligen fungera så här enkelt och smärtfritt som de säger”, men det har det faktiskt gjort så det är jag väldigt imponerad av.