Sökes: passionerad, proffsig problemlösare.

I 20 år har Pamoja och vårt systerföretag Lärarförmedlarna (en del av People Productions) letat talanger till skolan. Och varje dag levererar vi Sveriges bästa vikarier till ambitiösa skolor och förskolor runt om i landet. Vi utvecklar också smart teknik för den som letar bra jobb och bra folk. Idag är vi Sveriges största och mest erfarna leverantör av vikarier till skola och förskola, såväl obehöriga som behöriga. Och våra kunder älskar våra vikarier! Nu behöver vi bli fler som kan göra mer!

Nu söker vi fler engagerade medarbetare till vårt Customer Success-team. Din roll kommer att vara att stötta teamet i uppdraget att ta hand om våra fantastiska vikarier och kunder i deras vardag. Jobbet handlar om att säkra att rätt vikarie får rätt utmaning i rätt uppdrag, ge stöd och support och lösa små och stora problem. Våra kunder förväntar sig både snabb och kvalificerad hjälp. Tillsammans med dina erfarna, kloka kollegor ser du till att vår personal och våra kunder får både den hjälp de förväntar sig – och den service de ännu inte kunnat föreställa sig.

Du kommer att jobba i ett tight team nära dina kollegor. Hos oss är ingen dag den andra lik och tempot är ofta högt. Du sitter mitt i affären och hjälper till i telefon, chatt och mejl och med admin i vårt affärssystem. För att trivas hos oss behöver du ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, t.ex inom bemanning, kundservice och support, försäljning eller liknande. Har du erfarenhet av skola eller vården är det en fördel. Du behöver gilla att lösa problem (ofta flera samtidigt:)), hjälpa människor och vara tydlig, noggrann och uthållig. Vi är både ett teknik- och ett tjänsteföretag. Därför behöver du vara bekväm med att jobba med olika tekniska systemstöd. Du får självklart en ordentlig introduktion till jobbet.

Jobbet hos oss passar dig som är både morgonpigg och gillar kvällsjobb. Schemat kan nämligen innehålla både tidiga morgnar och sena kvällar. Vi behöver din hjälp i en tidsbegränsad anställning. Du kan jobba hel- eller deltid enligt överenskommelse. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt! Vårt fina kontor finns på Linnégatan i Stockholm.

Om du tycker att det här låter roligt blir vi såklart glada! Vi är också nyfikna på vad det är som gör dig intresserad av uppdraget och hur du skulle kunna passa! Mejla så snart som möjligt till: hanna.a.nordberg@peopleproductions.se

Har du frågor? Hör av dig till vår CSA-chef Ohlla Abdulkarim; ohlla.abdulkarim@peopleproductions.se.