“Pamoja har motsvarat mina höga förväntningar”

Namn: Sandra
Bor: Göteborg
Om Sandra: Kombinerar jobbet på Pamoja med studier i sociologi.

Hur kommer det sig att du valde att söka jobb hos oss på Pamoja?
Mitt val var enkelt då ni erbjuder precis det jag söker; flexibilitet och två av mina största intressen – barn och skola. Just nu studerar jag till en kandidat i sociologi och känner ännu starkare för den här typen av uppdrag. Det är både ett bra komplement och en fin merit att ha på mitt cv sen när studierna är klara.

Vad hade du för förväntningar innan du började jobba med oss?
Jag har jobbat på liknande sätt innan och gillade det, så jag hade höga förväntningar. Ni verkade pålitliga med mycket erfarenhet, och det stödet känns otroligt bra.

Och med facit i hand – hur tycker du att det funkar att jobba med Pamoja? 🙂
Pamoja har motsvarat mina höga förväntningar. Allt bara flyter på, och jag känner stor glädje i att gå till mina uppdrag.