“Jag kan både göra nytta, och ha kul utanför jobbet – en bra kombo!”

Namn: Rickard
Bor: Stockholm
Om Rickard: Tog studenten förra sommaren. Jobbar som vikarie i förskola och grundskola. Funderar på att plugga till lärare.

Berätta lite om dig själv!
Jag heter Rickard och är 19 år. På fritiden gillar jag att hänga med mina kompisar. Och göra nytta! 🙂 Just nu funderar jag på att plugga till lärare i framtiden. Och då är det här jobbet perfekt för mig, och ett bra sätt att få prova på hur det är.

Varför sökte du till just Pamoja?
Jag valde att söka jobbet eftersom det är så flexibelt. Jag kan välja själv när jag vill jobba, och det passar mig väldigt bra just nu. Jag har så många andra saker jag också vill hinna med i livet. Så det känns som en bra kombination – att jag både kan jobba och göra nytta, och samtidigt ha kul utanför jobbet.

Vad är det bästa med Pamoja?
Att det är ett nytt sätt att jobba på – att jag får välja själv när jag vill jobba, och att det är ett roligt jobb. Men framförallt känner jag mig stöttad. Jag kan alltid få direkt hjälp i chatten. Ofta när man chattar så är det en robot man får prata med. Men på Pamoja är det personer som svarar och hjälper en på riktigt. Det känns som att ni är med när man är ute och jobbar, och alltid finns där om man behöver hjälp. Det känns bra!