Sökes: Rutinerad researcher!

Talang är vår passion. I 20 år har Pamoja och vårt systerföretag Lärarförmedlarna (en del av People Productions) letat talanger till skolan. Varje år jobbar fler än 2000 vikarier hos oss. Många väljer också en karriär som lärare. Vi utvecklar också smart teknik för den som letar bra jobb och bra folk. Våra kunder är kommuner, utbildningsföretag och myndigheter. Nu behöver vårt rekryteringsteam förstärkning!

I rollen som researcher stöttar du våra rekryterare med administration och första urval av jobbsökare. Hos oss är både ambitionen och tempot högt. Tillsammans med dina erfarna, kloka kollegor bidrar du till att säkerställa att våra kunder får det de förväntar sig – Sveriges vassaste vikarier!:)

Arbetsuppgifterna handlar bl.a om:

  • Att titta på hur våra sökandes ansökningar matchar våra krav och önskemål
  • Att granska betyg och meriter
  • Att göra bakgrundskontroller
  • Att bjuda in till intervjuer och möten
  • Personaladmin som mejl, telefonsamtal, registrering, skicka brev och liknande.

Du kommer att jobba i ett tight team nära dina kloka och erfarna kollegor i rekryteringsteamet. Tillsammans säkrar teamet att vi håller hög kvalitet och högt tempo i rekryteringsprocessen. En viktig del av jobbet handlar om att ge våra jobbsökare stöd och service.

För att trivas hos oss behöver du gilla att hjälpa människor och lösa problem, vara noggrann och uthållig, trivas när det är mycket att göra och vara bekväm med att jobba med olika tekniska verktyg eftersom vi är lika mycket ett teknikföretag som ett tjänsteföretag. Du kommer självklart att få en ordentlig introduktion till jobbet hos oss.

Du behöver ha erfarenhet av researcharbete inom personalrekrytering eller liknande arbetsuppgifter. Kanske studerar du eller har redan utbildning inom Personal och/eller Arbetsliv. Har du erfarenhet av skola eller vård är det en fördel. Vi behöver din hjälp i en tidsbegränsad anställning. Du kan jobba hel- eller deltid enligt överenskommelse. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt! Vårt fina kontor finns på Linnégatan i Stockholm.

Om du tycker att det här låter roligt blir vi såklart glada! Skicka några rader om dig själv, så snart som möjligt, och berätta vad som gör dig intresserad av uppdraget! Mejla till Ohlla Abdulkarim, chef för Customer Success, ohlla.abdulkarim@peopleproductions.se

Hoppas vi hörs snart!