Pamoja bakom kulisserna

Vi har jobbat med bra vikarier till skola och förskola i 25 år. Numera hjälper vi även till i vård och omsorg. Vi är vana att jobba där kraven och tempot är högt.

Hur kommer det sig att vi kan leverera rätt personer blixtsnabbt? Vi jobbar proaktivt och förebyggande – långt innan ditt behov uppstår. Så ser vi till att vi kan leverera bra folk direkt när du behöver. Vi använder också en massa smart och modern teknik, men det är inget du behöver tänka på 🙂

Under ett år jobbar ungefär 2000 personer hos oss. Av det har vi lärt oss att våra kunder både behöver blixtsnabba besked och bra folk på momangen – ofta inom några minuter. Vi vet också att hög service, enkelhet och transparens gör samarbetet enkelt och smidigt.

Vi som jobbar “bakom kulisserna” är ett erfaret och engagerat gäng rekryterare, supportpersoner och kundansvariga – bland annat. Vår huvudkontor finns på Södermalm i Stockholm.

Har du frågor eller vill veta mer? Hör av dig! Vi finns alltid nära (både dig och vår personal) i chatt, på mejl eller telefon när du behöver. Vi svarar snabbt och är snälla!

Mejla hello@workpamoja.com, ring 020 11 33 11 eller chatta med oss direkt.