“Jag älskar alla mina olika jobb”

Namn: Lenita
Bor: Stockholm
Lenitas jobbliv: Vikarie i skola, butiksbiträde, servitris och hovmästare
Lenitas specialitet: Är utbildad läkeörtspedagog och kan allt om hur man använder skandinaviska växter och örter för terapeutiskt syfte.

Hur gick det till när du sökte jobb hos oss?
– När jag sökte jobb hos er så bodde jag faktiskt i Oslo, så jag sökte via webben, fick svar ganska omgående och eftersom att jag inte var i Sverige just då så hade vi en skype-intervju. Efter skype-mötet så hade vi ytterligare en telefonintervju, och sedan skrev vi anställningsavtal digitalt. Så det var supersmidigt!

Du har ju tre olika jobb 🙂 Hur tänker du när du planerar ditt jobbliv?
– Ja, jag jobbar dels i en klädbutik i Kista galleria, och dels i ett café som min väninna precis har startat och sedan så jobbar jag som vikarie i skola.
På cafét jobbar jag 1-2 dagar i veckan; i butiken jobbar jag oftast helger och kanske någon dag i veckan och här hos er så kan jag ju välja själv hur jag vill jobba. Känner jag någon dag att det blir väldigt mycket så kan jag bara justera i appen att idag vill jag vara ledig och ha en dag och koppla av och ta det lugnt. Jag kan vara flexibel fast jag har tre jobb. Så det funkar jättebra för mig!