“Jag har blivit helt trygg med att hantera okända situationer”

Namn: Jonas
Bor: Stockholm
Jonas specialitet: Har spelat bas & gitarr sedan han var 12 år och är med i ett band där de spelar pop & alternativ rock. Har pluggat utvecklingsstudier och har en major i Sociologi.

 

Vad är viktigt med ett jobb?
– Viktigt med ett jobb för att det ska passa mig som person är att det är det är utmanande och att jag känner att det finns utrymme för utveckling. Personlig utveckling framförallt. Att jag känner att jag lär mig någonting på jobbet och att jag får prova på varierande arbetsuppgifter. 

Pamoja med tre ord
– Då skulle jag säga ansvarsfyllt, roligt och utmanande. 

Vad är det bästa med att jobba med Pamoja?
– Det bästa med att jobba med Pamoja är att det är precis som ansökningsprocessen – det är enkelt. Man sköter allting via appen och om det är någonting mera akut så kan jag alltid nå er snabbt i chatten, telefon eller på mejl.

Sedan jag började jobba med Pamoja har jag har också blivit väldigt bra på att hantera nya situationer. Genom att vara ute på många olika uppdrag, träffa många olika personer och vara i olika miljöer så får man lite skinn på näsan och känner sig mer trygg i sin person. Jag kan stå rak i ryggen i helt nya situationer och är inte rädd för att fråga om jag är osäker.