Jobba med Pamoja

Pamoja är störst i Sverige på bra personal på kort varsel. Här jobbar du fritt och flexibelt och lär dig nya saker samtidigt som du jobbar – i skola, förskola, vård, butik och restaurang. Eller som frisör!

Så funkar jobbet

Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) väljer du själv hur mycket du kan jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar på kort varsel (ofta samma morgon), och matchas alltid personligt till dina uppdrag baserat på din profil och dina önskemål. Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller bli bortvald av kunderna.

Jobbet sköter du enkelt i vår smarta jobb-app. Och du är aldrig ensam. Vi finns alltid tillhands i chatten, telefon och mejl – eller på vårt Campus. Alltid live, aldrig chattbottar 🙂

Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam som backar upp dig när du behöver – före, under och efter jobbet. För vi är vad vi heter:)

Vad behöver du kunna?

Våra kunder älskar vår personal! Det gör oss så stolta att vi spricker! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha en godkänd gymnasieexamen och tala och skriva svenska.

För att jobba i skola och förskola behöver du också ett utdrag ur Belastningsregistret. Det beställer du här.

Jobbet i appen

Jobbet sköter du enkelt i Pamoja-appen. Här tar du emot dina uppdrag, håller koll på din kalender, lön, tidigare uppdrag och mer.

I appen kan du chatta med oss IRL när du behöver. Här får du också tillgång till utbildningar, tips, råd och stöd från dina erfarna kollegor, 24/7. Dessutom hjälper appen dig så att jobbet leder till nya möjligheter i morgon.

Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är snabb, modern och fördomsfri. Du söker jobb i tre enkla steg utan CV. Du börjar med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen träffas vi! Det brukar kännas tryggt och du kan direkt få svar på eventuella frågor.

Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar (det brukar gå fort!). Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Eller som konsult om du hellre vill det. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar.

Pamoja betyder tillsammans på Swahili. Och precis så vill vi jobba! Tillsammans med dig och våra uppdragsgivare ser vi till att lösa små och stora behov av bra personal när det behövs. Tillsammans gör vi jobblivet lite enklare och roligare.