Bra personal snabbt och enkelt till vård och omsorg

Pamoja hjälper dig med bra personal till vård och omsorg. Det går snabbt och är tryggt och enkelt. Du kan få hjälp med undersköterskor och vårdbiträden för både akuta och löpande behov. Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Eller ring om det passar bättre. Som vanlig bemanning – fast helt ovanlig:)

Pamoja på 30 sekunder

Beställ personal enkelt och få svar direkt.
Blixtsnabb säker matchning.
Allt ingår - Pamoja tar fullt ansvar för personalen.

Bra personal till vård och omsorg

Pamojas undersköterskor och vårdbiträden är vana att hoppa in på kort varsel när det behövs – där det behövs. De jobbar inom vården, i hemtjänsten och på äldreboenden. Bland annat.

Vår personal värdesätter sin frihet och möjligheten att få bidra till samhället. De är smarta och snälla, engagerade och tar ansvar. Alla har med råge klarat vår kvalificeringsprocess. De kan jobba några timmar eller dagar, ofta eller sällan. De ställer upp på kort varsel och stannar så länge du behöver.

Viktigast av allt? De vet att deras viktigaste uppdrag är att hjälpa dig med det du behöver just nu. Och flera av dem gillar att kombinera jobbet i äldreomsorgen med andra uppdrag hos Pamoja, t.ex. i skola och förskola.

Magin bakom Pamoja? Vi har krattat manegen. Så att du slipper.

Vi gissar att du har fullt upp. Därför letar vi bra personal långt i förväg innan ditt behov uppstår – så att du kan få snabb hjälp när du behöver.

Vi har krattat manegen och gjort allt förarbete; vår kvalificeringsprocess rekryterar och kontrollerar genom jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Personalen är redan anställd och onboardad av oss. Och all personal matchas unikt till sina bästa uppdrag hos dig. I botten jobbar vår moderna, snabba digitala plattform. Så att du kan vara trygg i att den du tar in verkligen klarar uppdraget.

Du behöver varken annonsera, administrera, eller välja bland personal när du har bråttom. Bara boka bra personal direkt när du behöver.

Händer som håller en mobiltelefon som visar appen.

Beställ så här

Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Det går snabbt och är enkelt.

Vill du hellre chatta, ringa eller mejla?
Det går såklart lika bra!

Chatta med oss direkt, mejla hello@workpamoja.com eller ring 020 11 33 11.