Pamoja hjälper dig med bra vikarier till vård och omsorg. Det går snabbt och är tryggt och enkelt. Du kan få hjälp med både akuta och löpande behov. Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Eller ring om det passar bättre. Vi älskar ny teknik men gillar människor mer:)

Pamoja på 30 sekunder

Bra vikarier till vård och omsorg

Pamojas personal är vana att hoppa in på kort varsel när det behövs – där det behövs. De kan till exempel hjälpa till med att:

  • Städa och tvätta
  • Handla och uträtta ärenden
  • Laga och servera mat
  • Hjälpa till med personlig hygien
  • Ge mediciner

Våra vikarier värdesätter sin frihet och möjligheten att få bidra till samhället. Vissa har erfarenhet av jobbet och kan direkt ersätta den personal du saknar. Andra är nya och nyfikna på jobbet i vården men alla har med råge klarat vår kvalificeringsprocess. De kan jobba några timmar eller dagar och jobba ofta eller sällan. Viktigast av allt? De vet att deras viktigaste uppdrag är att hjälpa dig med det du behöver just nu.

Magin bakom Pamoja? Vi har krattat manegen. Så att du slipper.

Vi gissar att du har fullt upp. Därför letar vi bra personal långt i förväg innan ditt behov uppstår – så att du kan få snabb hjälp när du behöver.

Vi har krattat manegen och gjort allt tänkbart förarbete; vår AI-baserade kvalificeringsprocess rekryterar och kontrollerar genom jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Så att du kan vara trygg i att den du tar in verkligen klarar uppdraget.

Du behöver varken annonsera, administrera, eller välja bland personal när du har bråttom. Bara boka bra personal direkt när du behöver. Personalen är redan anställd och onboardad.

Beställ så här

Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Det går snabbt och är enkelt.

Vill du hellre chatta, ringa eller mejla?
Det går såklart lika bra!

Chatta med oss direkt (klicka på den blå symbolen längst ner i högra hörnet), mejla hello@workpamoja.com eller ring 020 11 33 11.