Pamoja är en nödknapp för akuta personalbehov. Och en smart tjänst för modern rekrytering. För dig som behöver bra folk till restaurang, butik, lager, skola, vård och mer. Pamoja hjälper dig nu direkt eller längre fram. Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Eller ring om det passar bättre. Vi älskar ny teknik men gillar människor mer:)


Pamoja på 30 sekunder

Det här kan du få hjälp med

Pamojas personal älskar service och är vana att hoppa in på kort varsel när det behövs – där det behövs och kan till exempel:

  • Laga mat
  • Servera
  • Stå i baren
  • Plocka
  • Diska
  • Stå i garderoben.

Vissa har lång erfarenhet och andra är nyare i branschen, men alla har med råge klarat vår kvalificeringsprocess.

De kan vara hos dig några timmar eller dagar, och jobba ofta eller sällan.

Viktigast av allt? De förstår att deras viktigaste uppdrag är att hjälpa dig med det du behöver just nu. Du bestämmer såklart alltid vilken roll vår personal ska ha hos dig.

Magin bakom Pamoja? Vi har krattat manegen. Så att du slipper.

Vi gissar att du har fullt upp. Därför letar vi bra personal långt i förväg innan ditt behov uppstår – så att du kan få snabb hjälp när du behöver.

Vi har krattat manegen och gjort allt tänkbart förarbete; vår AI-baserade kvalificeringsprocess rekryterar och kontrollerar genom jobb-tester, intervjuer och bakgrundskontroller. Så att du kan vara trygg i att den du tar in verkligen klarar uppdraget.

Du behöver varken annonsera, administrera, eller välja bland personal när du har bråttom. Bara boka bra personal direkt när du behöver. Personalen är redan anställd och onboardad.

Beställ så här

Ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Det går snabbt och är enkelt.


Vill du hellre mejla, ringa eller chatta?
Det går såklart lika bra!

Mejla hello@workpamoja.com, ring 020 11 33 11 eller chatta med oss direkt.

 

Pamoja is for humans!

Det fanns en tid när det finaste som fanns var att ha samma jobb hela livet. Idag är allt annorlunda. Mänskligheten har upptäckt det underbara med förändring. YAY! Friheten att välja – och välja om – gör luften friskare att andas! Men det betyder inte att viktiga saker som trygghet och klokskap ska kastas ut av bara farten. Det är därför Pamoja finns.