“Ni är så lätta att ha att göra med!”

Namn: Hanna
Bor: Stockholm
Tips från Hanna: Kombinerar jobbet på Pamoja med studier i grafisk design.

Hur kom det sig att du sökte jobb hos oss?
Dels för att jag tycker om att vara med barn och träffa olika människor vilket man ju definitivt får göra i det här jobbet. Men också på grund av flexibiliteten som jag får här på Pamoja, som gör det möjligt för mig att både kunna jobba men också hoppa på olika roliga projekt och inte behöva vara uppbunden till ett fast schema. Det funkar superbra för mig!

Vad är det bästa med att jobba med Pamoja?
Det bästa är att jag själv kan planera hur jag vill jobba varje vecka. Jag utgår från mina studier, och sen bestämmer jag hur mycket jag kan jobba. Möjligheterna jag får av att kunna röra mig fritt är super! Och sen är ni så himla lätta att ha att göra med 🙂 Jag bara chattar mina planer så ordnar det sig.

Härlig att höra, Hanna! Och vad gör du när du inte jobbar eller pluggar? 🙂
När jag inte jobbar eller pluggar så sysslar jag med skådespeleri, konst och kultur i många olika former. Jag älskar dans och har dansat hela mitt liv! Jag gillar verkligen att ha många olika bollar i luften!