“Med Pamoja är ingen dag den andra lik”

Namn: Eva
Bor: Stockholm
Om Eva: Varvar jobbet på Pamoja med flera andra jobb och projekt – bland annat som premiumvärd och låtskrivare. Har tidigare jobbat som skådespelerska och sångerska.

Eva, hur kommer det sig att du sökte till Pamoja?
Jag ville ha ett roligt och flexibelt jobb där jag kan växa som person och möta nya utmaningar. Jag googlade och fick upp flera olika bemanningsföretag, men kände direkt att Pamoja verkade trevligast.

Hur tycker du att det funkar att jobba med Pamoja?
Det funkar utmärkt! Pamoja-appen är jätteenkel att jobba med – och man får svar snabbt. Det är också bra att man kan ändra sina arbetstider själv.

Vad har du lärt dig av jobbet hittills?
Man blir definitivt bra på att anpassa sig efter olika situationer. Ingen dag är den andra lik och jag har upptäckt att varje problem har minst 20 lösningar. Jag tycker också att jag har blivit bättre på att uppskatta det faktum att alla individer är olika.

Och till sist – vad gör du när du inte jobbar med Pamoja?
Då skriver jag låtar och jobbar som premiumvärd. På fritiden umgås jag med mina djur, lyssnar på musik och ser på film och dramaserier – gärna från 80-talet. Jag har tidigare jobbat som skådespelerska och sångerska, så i framtiden skulle jag vilja ta upp skådespeleriet igen och ge ut mer musik – samtidigt som jag gärna fortsätter med mina extrajobb.