“Att jobba med Pamoja funkar väldigt bra”

Namn: Eddie
Bor: Stockholm
Om Eddie: Kombinerar jobbet på Pamoja med att studera till lärare. Har kaniner hemma och gillar att träna 😁

Hur kommer det sig att du sökte till Pamoja?
Innan jag sökte hit jobbade jag som undersköterska i nästan två år. Men jag ville testa något nytt och tyckte att jobbet som lärarvikarie verkade väldigt intressant – särskilt eftersom att jag pluggar till lärare.

Hur tycker du att det funkar att jobba med Pamoja?
Jag tycker det fungerar väldigt bra. Vad jag gillar allra mest är hur flexibelt det är och hur man kan anpassa arbetet utifrån sin egen tillgänglighet. Och dessutom svarar ni alltid snabbt och har väldigt bra kommunikation.

Och till sist, vad gör du när du inte jobbar eller pluggar?
På fritiden tränar jag styrketräning och håller på mycket hemma med mina kaniner.