Det här kan du jobba med

Med Pamoja kan du jobba som vikarie i skolan (här är vi störst i Sverige!), i vården, eller  butik och på lager, på restaurang, med event eller kundservice. (Eller alltihop om du vill och kan). Sök jobb direkt här eller kolla in våra jobbannonser. Googla Pamoja så hittar du!

Man som är vikarie och som står framför en whiteboard och tittar ut mot eleverna i ett klassrum

Skola och förskola

Letar du efter ett jobb där du får ta ansvar och utvecklas snabbt? Där dina förmågor och intressen omvandlas till ett riktigt och viktigt jobb, och där du dessutom blir en vuxen förebild för barn och unga? Då har vi drömjobbet!  (Psst! Är du behörig eller erfaren lärare? Då vill vi tipsa om vårt systerföretag Lärarförmedlarna).

 

Vård och omsorg

Letar du efter ett jobb där du får umgås med människor hela dagarna, ta ansvar och utvecklas snabbt? Där dina förmågor och kunskaper omvandlas till ett riktigt och viktigt jobb? Då har vi drömjobbet. I 20 år har vi anställt Sveriges bästa vikarier i skolan – nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla vikarier:) Nu hjälper vi till i vård och omsorg  på samma sätt! Och vi behöver nu bli fler som bidrar och tar hand om människor som behöver oss.

 

En kvinna med ryggen mot kameran hjälper en man som ser glad ut att lyfta och flytta ett bord

Lager

Letar du efter ett jobb där du får ta ansvar, träffa massor av människor och utvecklas snabbt? Där du omvandlar dina förmågor till ett bra jobb, och dessutom varje dag – timme för timme bygger ditt CV för framtiden? Säg hej till Pamoja – ett nytt sätt att jobba. Och en smart app för den som letar jobb eller talanger till sitt lager. I 20 år har vi anställt fantastisk personal; nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla människor som du!

Butik

Vill du ta ansvar, träffa massor av människor och utvecklas snabbt? Och omvandla dina förmågor till ett bra jobb där du dessutom varje dag – timme för timme, bygger ditt CV för framtiden? Då har vi drömjobbet! Säg hej till Pamoja – ett nytt sätt att jobba. Och en smart app för den som letar jobb eller talanger till sin butik. I 20 år har vi anställt fantastisk personal; nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla människor som du!

En ung kvinna i svart t-shirt som ser positiv och tillmötesgående ut bär en bricka med juice i flaskor och tittar in i kameran.

Service

Letar du efter ett jobb där du får ta ansvar, träffa massor av människor och utvecklas snabbt? Där du omvandlar dina förmågor till ett bra jobb, och dessutom varje dag – timme för timme bygger ditt CV för framtiden? Säg hej till Pamoja – ett nytt sätt att jobba. Och en smart app för den som letar jobb eller talanger. I 20 år har vi anställt fantastisk personal; nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla människor som du!