Sökes: Customer Coordinator Göteborg

Pamoja är en smart jobbtjänst för den som behöver bra personal på kort varsel och för den som letar bra jobb och vill lära sig saker på vägen. Pamoja är också en smart app! Vi växer och behöver bli fler som tar hand om jobbsökare och personal. Är du social, serviceminded och noggrann? Kika närmare på tjänsten som Customer Coordinator!

Om jobbet
Som Customer Coordinator fungerar du som en hjälpande hand och ger jobbsökare och personal service och support – praktiskt, administrativt och socialt. Du stöttar vid rekryteringsevent och under själva anställningstiden. Du hjälper till att lösa problem, peppar, coachar och bidrar till att göra jobbet på Pamoja smidigt och roligt.

Konkret innebär jobbet att du bl.a. ställer i ordning inför rekryteringsevent, ställer undan efteråt, tar emot besökare och berättar om jobbet på Pamoja. Du förbereder också och följer upp viss administration och har löpande kontakt och dialog med personalen som jobbar hos oss. En blandad kompott alltså.

Det här behöver du kunna
Jobbet på Pamoja är varierat och tempot ofta högt. Det är väldigt kul och lite svettigt emellanåt:). Så det gäller att du trivs när det är mycket att göra! Du behöver också trivas med att jobba självständigt och klara av att ta egna initiativ.

Du behöver ha tidigare erfarenhet av service eller support, t.ex från kundservice, restaurang, butik, försäljning, bemanning, eller liknande. Allra viktigast är att du gillar att lösa problem och hjälpa folk! Du behöver också vara noggrann och klara av att kommunicera i både tal och skrift.

Praktiskt
Tjänsten är på deltid och tidsbegränsad. Du kommer att jobba på schema enligt överenskommelse. Även arbete på kvällar och helger kan bli aktuellt.

Vårt fina kontor ligger i centrala Göteborg. Du får självklart en ordentlig introduktion till jobbet. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt!

Så söker du jobbet
Om du tycker att det här låter spännande blir vi så glada! Så här gör du för att söka jobbet:

  1. Fyll i några korta uppgifter om dig själv här nedan.
  2. Gör vårt jobbtest. Du får ett mejl med en länk till jobbtestet senast nästa vardag.
  3. Efter testet hör vi av oss om nästa steg.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig opportunity@workpamoja.com