“Jag känner mig fri att styra över min egen tid”

Namn: Camilla
Bor: Stockholm
Om Camilla: Har tidigare jobbat som flygvärdinna och simlärare. Varvar jobbet som lärarvikarie på Pamoja med att jobba som personlig assistent.

Camilla, hur hittade du Pamoja?
Jag arbetade som flygvärdinna i många år men under pandemin gick företaget dessvärre i konkurs. Då började jag jobba som simlärare, under tiden jag undersökte nya yrkesområden. Jag var nyfiken på jobb i skolan och såg en annons från Pamoja. Och under intervjun fick jag ett väldigt bra intryck av er.

Hur tycker du det funkar att jobba med Pamoja?
Det fungerar alldeles utmärkt. Det är flexibelt och jag kan bestämma själv när jag vill jobba och vilken typ av uppdrag jag vill ta. Jag känner mig fri att styra över min egen tid. Dessutom har det varit perfekt för mig att få prova på att jobba inom olika avdelningar, områden och årskurser i skolan. Det har varit oerhört lärorikt och roligt!

Till sist – vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar med Pamoja så är jag engagerad i andra uppdrag, är kreativ och målar, läser, skriver, tränar, yogar, dansar, är ute i naturen och träffar vänner och familj. Jag jobbar även som personlig assistent, och det funkar toppen att kombinera med jobbet på Pamoja. Jag är jättenöjd med Pamoja – det är lätt att rekommendera er till andra.