Vanliga frågor och svar

Pamoja är en smart jobbtjänst för bra folk och bra jobb. Boka bra personal snabbt och enkelt, (utan bindningstid) dygnet runt när du behöver, i vår chatt eller app.

 

Bild på Max, lärarvikarie

Hur snabbt kan jag ha bra personal på plats?

Du kan ha någon på plats så snart som inom någon timme. Låter det för bra för att vara sant? Vi fattar – men i 20 år har vi levererat bra vikarier på momangen till förskola och skola. Riktigt bra personal på studs är helt enkelt vårt andra namn.

 

 

Hur kommer det sig att ni kan hjälpa till direkt när jag behöver?

För att vi fattar att du har fullt upp, och egentligen bara behöver oss om vi kan fixa bra personal snabbt. Det kan vi. Och till skillnad från vissa andra företag i branschen (inga namn nämnda:)) lovar vi dyrt och heligt att aldrig någonsin belasta dig med en hög med CV:n att läsa när du har bråttom, varken analoga eller digitala. För du vill ju ha bara ha bra personal direkt eller hur? Därför har vi redan intervjuat, screenat och testat, bakgrundskollat och matchat så att du varken behöver annonsera, administrera, svajpa eller lajka bland jobbsökare. Noll huvudvärk alltså. Istället får du riktigt bra personal på ett ögonblick. Vi hoppas du ska gilla. Och det är okej om du tycker att vi är lite magiska:)

Vem jobbar med Pamoja?

Här jobbar smarta och snälla människor som gillar att ta ansvar. Den som jobbar med oss får både ett frihet och flexibelt jobb, och möjlighet att lära sig nya saker. Man väljer själv hur mycket man vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Jobbet är ofta på kort varsel (samma dag). Uppdragen kan vara både kortare och längre, ofta eller sällan. Och vi tar 100 % ansvar för vår personal. Alla är anställda av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Dessutom matchas varje person alltid unikt till sitt bästa uppdrag (utifrån bl.a kompetens, önskemål och kortaste resvägen). Det tar bara ett ögonblick. Man behöver aldrig tävla med kompisarna om jobben. Inget välja, svajpa eller lajka alltså. Varken för dig eller vår personal. I appen har den som jobbar också koll på sin kalender, lön, tidigare uppdrag och en massa mer. Enkelt och smidigt!

Under ett år jobbar ca 2000 vassa talanger hos oss. Självklart talar alla svenska. Det kan vara bra att veta att den som jobbar med Pamoja aldrig är ensam (för vi är vad vi heter:)). Vi finns alltid till hands, i chatten, på telefon, eller mejl. Den som jobbar får både en personlig coach och blir del av ett underbart maffigt nätverk med några tusen likasinnade kollegor.

Vilka är ni?

Bra folk på direkten ligger i vårt DNA. I 20 år har Pamoja och vårt systerföretag Lärarförmedlarna levererat Sveriges bästa vikarier till förskola och skola (här är vi är störst i Sverige). Vi är vana att leverera bra personal supersnabbt. Hej då omständliga gamla ringlistor. Våra kunder i skolan kan ligga i sängen kl 06.30 och klicka fram bra vikarier till första lektionen 08.10. Nu kan du göra samma sak. Så ska en slipsten dras tycker vi.

 

Hur beställer jag bra personal?

Enklaste och snabbaste vägen till bra folk är att ladda ner Pamoja-appen och boka bra personal dygnet runt. Men det går lika bra att chatta med oss på webben, mejla hello@workpamoja.com eller ringa oss på 020 11 33 11 så hjälper vi dig. Vi svarar snabbt och är snälla!

 

Måste jag ha ett avtal för att beställa bra personal?

Nope. Med Pamoja kan du alltid boka bra personal 4 timmar i taget, utan bindningstid så länge du behöver. Enkelt och tryggt. Du kan också förboka personal och enkelt förlänga eller ändra din beställning. Vi bekräftar alltid din beställning, och du får alltid veta vem som kommer. Basics men bra att veta. Vi förstår såklart att det kan vara svårt att överblicka behovet av personal. Vi är många som just nu tar en dag i taget.