“Pamoja är en av de bästa arbetsplatser jag vet. Alla är så snälla och hjälpsamma.”

Namn: Aron
Bor: Stockholm
Om Aron: Springer och tävlar på långdistans. Jobbar också på en ideell förening där han tränar folk i löpning och styrketräning.

Berätta, hur är det att jobba med Pamoja?
Pamoja är en av de bästa arbetsplatser jag vet. Alla som jobbar här är snälla och hjälpsamma. Att jobba med Pamoja-appen funkar riktigt bra. Det är lätt att ta emot uppdrag, rapportera sin arbetstid och chatta med personalen. Min främsta anledning att jobba med Pamoja är just ni som jobbar här – alltid snälla och villiga att hjälpa.

Vad gör du när du inte jobbar med Pamoja?
Jag pluggar två masterutbildningar; i media- och kommunikation och litteraturvetenskap. En dag i veckan jobbar jag som aktivitetsledare och jag försöker balansera jobbet med plugget så bra jag kan. Idrott är en del av min vardag – jag springer och tävlar på långdistans. Jag jobbar också i en ideell förening där jag tränar folk i löpning och styrketräning.

Vad har du lärt dig av jobbet hittills?
Jag har lärt mig att ta hand om barn och ungdomar bättre. Att jobba som vikarie i skola kräver till exempel att man är kreativ och flexibel. Det är också viktigt att ha tålamod och se alla. På det sättet har jag utvecklats, tror jag 🙂