Pamoja-vikarie i sandlåda

Vikarie i förskola

Som vikarie i förskolan ersätter du ordinarie personal, ofta på kort varsel (samma morgon), när den ordinarie personalen är sjuk eller behöver vara borta. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa till med måltider och hygien (till exempel klä på och av inför utevistelse), och olika typer av pedagogisk verksamhet; lek inne och ute, samt undervisning för de allra yngsta barnen i allt från språklig utveckling till matematik och naturvetenskap.

Pamoja-appen i en mobiltelefon.

Så funkar jobbet med Pamoja

Jobbet på Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) innebär att du på kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personal som behöver vara borta. Du blir alltid personligt matchad till det bästa uppdraget för just dig och som passar din profil och dina önskemål bäst. Du behöver aldrig tävla med kollegorna om jobben eller välja bland uppdragen. Vår motkrav är att du kan jobba minst 2 dagar i veckan (Är du student? Då räknar vi med att du kan jobba minst 1 dag/vecka).

Jobbet sköter du enkelt i vår smarta app. Dessutom får du både en personlig coach och ett helt supportteam som stöttar dig när du behöver före, under och efter jobbet. Du är anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal.

Vad du behöver kunna för att jobba med barn och ungdomar.

Det här behöver du kunna

På en förskola finns det tusen miljoner saker att göra. Sånt som är underbart och utvecklande och sånt som emellanåt kräver en ängels tålamod. Och den som jobbar med små barn behöver ha extra öron och ögon. Gärna i nacken:) Men ingen förväntar sig att du ska kunna allt. Däremot måste du som är vikarie våga ta initiativ och klara av att ta instruktioner.

Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Kanske har du varit barn- och ungdomsledare eller idrottstränare? Dessutom behöver du ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Och så tror vi att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter; elever, lärare och föräldrar. Smart och snäll helt enkelt 🙂

Så söker du jobbet

Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och effektiv. Du söker jobb med vårt smarta jobbtest. Testet gör det lättare för oss att förstå vem du är. Sen ses vi. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba inom någon eller några dagar. Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet som vikarie innan du börjar.