Jobba med oss

Pamoja är ett nytt sätt att jobba. Och en smart jobbtjänst som kopplar ihop den som har talang, med den som har lite tid men ofta behöver bra folk. Men Pamoja (tillsammans på Swahili) är också en hyllning till alla magiska, mystiska människovarelser på resan till ett bra jobbliv. Som låter människor och företag jobba som de vill leva.

Framförallt är vi är entreprenörer som ofta gått emot strömmen. Det är bra – för så hittar man nya vägar till bra lösningar. Vi har t ex byggt upp Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i eller letar talanger i skolan.
Vi utvecklar också smart teknik för den som behöver bra folk och bra jobb. Idag och på sikt.

Vägen fram har verkligen varit både utmanande och utvecklande! Ibland kikar vi bakåt och kan konstatera att vi hela 6 gånger har vi blivit DI Gasellföretag. Vi har också utnämnts till Veckans Affärers Superföretag, Tillväxtföretag, placerats på Inc Magazines Europe 5000 lista över snabbväxande framgångsrika företag och blivit finalister i SvD:s Affärsbragd. Bland annat. Så kombinerar vi vårt entreprenörskap med ett starkt socialt engagemang.

Det är förstås väldigt kul med kvitto på det hårda slit som leder till framgång. Men vi vet också att det är viktigare att titta framåt än bakåt. Och lära oss nya saker. För det vi kan göra imorgon är förstås ännu mer spännande än vad vi gjorde i går. För att fortsätta göra bra saker behöver vi vara fler som tänker mer och bättre.

Vill du vara med och bidra? Kul! Då vill vi gärna höra från dig! Mejla oss på work@workpamoja.com, chatta eller slå en signal: 020 11 33 11. Vi hörs!

P.S. Spana också in vårt systerföretag Lärarförmedlarna.