Det här kan du jobba med

Kvinna i lekpark som jobbar som vikarie i förskola

Skola och förskola

Pamoja är störst i Sverige på vikarier till skola. Vi har avtal med många skolor och förskolor och massor av olika och spännande uppdrag att jobba med! När du jobbar i skolan får du en glimt rakt in i framtiden och en chans att vara en vuxen förebild för barn och unga!

(Psst! Är du behörig eller erfaren lärare? Då vill vi tipsa om vårt systerföretag Lärarförmedlarna).

Vård & omsorg

Letar du efter ett jobb där du får umgås med människor hela dagarna, ta ansvar och utvecklas snabbt? Där dina förmågor och kunskaper omvandlas till ett riktigt och viktigt jobb? Då har vi drömjobbet. I 20 år har vi anställt Sveriges bästa vikarier i skolan – nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla vikarier:) Nu hjälper vi till i vård och omsorg  på samma sätt! Och vi behöver nu bli fler som bidrar och tar hand om människor som behöver oss.

 

Personal från Pamoja som jobbar i restaurang som servitör

Restaurang

Letar du efter ett jobb där du får ta ansvar, träffa massor av människor och utvecklas snabbt? Där du omvandlar dina förmågor till ett bra jobb, och dessutom varje dag – timme för timme bygger ditt CV för framtiden? Säg hej till Pamoja – ett nytt sätt att jobba. Och en smart app för den som letar jobb eller talanger. I 20 år har vi anställt fantastisk personal; nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla människor som du!

Lager

Letar du efter ett jobb där du får ta ansvar, träffa massor av människor och utvecklas snabbt? Där du omvandlar dina förmågor till ett bra jobb, och dessutom varje dag – timme för timme bygger ditt CV för framtiden? Säg hej till Pamoja – ett nytt sätt att jobba. Och en smart app för den som letar jobb eller talanger till sitt lager. I 20 år har vi anställt fantastisk personal; nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla människor som du!

Personal från Pamoja som jobbar extra i klädbutik

Butik

Vill du ta ansvar, träffa massor av människor och utvecklas snabbt? Och omvandla dina förmågor till ett bra jobb där du dessutom varje dag – timme för timme, bygger ditt CV för framtiden? Då har vi drömjobbet! Säg hej till Pamoja – ett nytt sätt att jobba. Och en smart app för den som letar jobb eller talanger till sin butik. I 20 år har vi anställt fantastisk personal; nyfikna, initiativrika, glada, ödmjuka, kreativa, ansvarstagande, modiga, talangfulla och jättesnälla människor som du!

Behind the scenes

Pamoja är inte bara ett nytt sätt att jobba och en smart jobbtjänst. Pamoja (tillsammans på Swahili) är också en hyllning till alla magiska, mystiska människovarelser på resan till ett bra jobbliv. Som låter människor och företag jobba som de vill leva.

Framförallt är vi är entreprenörer som ofta gått emot strömmen. Det är bra – för så hittar man nya vägar till bra lösningar. Vi har t ex byggt upp Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i eller letar talanger i skolan. Och så utvecklar vi smart teknik för den som behöver bra folk och bra jobb. Idag och på sikt.

Vill du vara med och bidra? Kul! Då vill vi gärna höra från dig!