Glad Pamoja-vikarie framför graffitti-vägg.

Hej alla smarta och snälla vardagshjältar. Här finns bra jobb!

Med Pamoja (som betyder tillsammans på Swahili) får du både frihet och chans att lära dig nya saker. Välj själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag). Uppdragen kan vara både kortare och längre och du kan jobba ofta eller sällan. Vi rekryterar också till fasta tjänster hos våra kunder.

När du jobbar med Pamoja är du anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal. Du matchas alltid personligt till ditt bästa uppdrag och behöver aldrig tävla med kompisarna om jobben. Dessutom – när du jobbar med Pamoja är du aldrig ensam. Du får en personlig coach och blir del av ett stort maffigt nätverk. Vi håller ihop i vått och torrt för vi är vad vi heter:)).

Närbild på vikarie med mobiltelefon i handen

Det här kan du jobba med

Med Pamoja kan du jobba som vikarie i skola och förskola (här är vi störst i Sverige!), med kundservice, vård och omsorg, i butik, lager och restaurang. Eller som frisör! (Eller alltihop om du vill och kan). Vi rekryterar också till fasta tjänster hos våra kunder.

Du väljer själv hur mycket du vill jobba – från en dag i veckan till heltid. Du jobbar ofta på kort varsel (samma dag) Fear not! Tillsammans ser vi till att du är förberedd! Uppdragen kan vara både kortare och längre och du kan jobba ofta eller sällan. Ingen dag är den andra lik. Absolut jobbigt ibland men mest spännande och alltid utvecklande (no pain no gain liksom). Variationen i jobbet gör att du snabbt samlar supervärdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med på jobbresan. Och vi hjälps åt såklart!

 

 

Pamoja-appen i en mobiltelefon.

Pamoja-appen

Pamoja-appen gör jobbet enkelt. Du matchas alltid personligt till det bästa uppdraget för just dig (tex utifrån din person, dina önskemål och den kortaste resvägen). Det tar bara ett ögonblick. Och du behöver aldrig konkurrera med kompisarna om jobben (borde vara självklart men så är det ju inte).

Här håller du också koll på din kalender, lön, tidigare uppdrag och en massa mer. Dessutom hjälper appen dig så att jobbet leder till nya möjligheter i morgon. Allt i din egen takt. Automagiskt om vi får säga det själva. (Okej, vi är bättre på jobb än humor:))

När du jobbar finns vi självklart till hands, i chatten, på telefon, eller mejl. Vi svarar snabbt och är snälla:). Du blir också en del av ett underbart maffigt nätverk med några tusen likasinnade kollegor.

Så söker du jobb

Du börjar med att göra vårt framtidsinriktade jobbtest. Föreställ dig en sorts magisk strålkastare som lyser upp och gör det lätt att upptäcka just dina förmågor. Så att vi får rätt bild av dig! För vi är mer intresserade av vad du kan bli än vad du har gjort förut. Efter testet ses vi. Om du klarar alla stegen kan du börja jobba. Självklart får du en ordentlig introduktion till jobbet innan du börjar. Förberedelse is everything liksom:)

 

 

Det här behöver du kunna

Våra kunder älskar vår personal! Det gör oss så stolta att vi spricker! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger.
Vi tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt:) Du behöver också ha godkänd gymnasieexamen och tala och skriva svenska eller engelska (beror på vad du vill jobba med). För att jobba i skola och förskola behöver du också ett utdrag ur Belastningsregistret. Det beställer du här.

 

Vem jobbar på Pamoja?

Många som jobbar med Pamoja har flera jobb och olika grejer på gång samtidigt. En del pluggar, är idrottstränare och driver eget. Andra frilansar och undervisar. Vissa har sikte på en spännande resa eller funderar på nästa steg i livet. Oavsett vad du har på agendan är Pamoja på dina villkor. Fritt och flexibelt. Men alltid tryggt och ordnat.
Modernt tycker vi. Möt några av talangerna som jobbar med Pamoja!