“Pamoja är flexibelt och bra organiserat”

Namn: Adil
Bor: Järfälla utanför Stockholm.
Om Adil: Kombinerar jobbet på Pamoja med studier i företagsekonomi och jobb som busschaufför.

Berätta, hur kommer det sig att du sökte jobb på Pamoja?
Jag jobbade tidigare inom bankvärlden. Men jag har också jobbat extra med läxhjälp och tyckte att det var ett roligt och viktigt jobb. Jag har funderat på att kanske plugga till lärare och var nyfiken på hur det är att jobba i skolan, vilka årskurser som passar mig bäst och så vidare. Och då passar Pamoja mig, där jag får chans att prova på jobbet i skolan.

Och vad gör du när du inte jobbar med oss?
Då jobbar jag som busschaufför och går en kurs i företagsekonomi.

Sist men inte minst, vad tycker du är det bästa med Pamoja? 🙂
Att det är flexibelt och bra organiserat. Och att ni är så hjälpsamma.