5 fördelar med att hyra personal

Att hyra personal är en smart och effektiv lösning för företag och verksamheter som har tillfälliga behov av personal med kort varsel. Men hur funkar det egentligen? Och hur vet du om det är en lösning som passar för just din verksamhet? Här listar vi fem fördelar med att hyra personal från Pamoja – din blixtsnabba räddare i personalnöden. Häng på!

 

1. Bra folk, blixtsnabbt!
En av de stora fördelarna med att hyra tillfällig personal är möjligheten att snabbt kunna anpassa personalen efter ditt behov. När du bokar personal från Pamoja slipper du dessutom bindningstider, dolda avgifter och konstiga överraskningar. Du betalar per timme, och bara för den tid du behöver. Dessutom får du både snabba svar, och snabb hjälp! Du kan ha någon på plats så snart som inom en timme. Magiskt!

2. Inga överraskningar!
Att hitta bra personal är viktigt – men inte alltid enkelt, och kan ta lång tid. Och blir det fel (människor är ju mystiska varelser…), kan det dessutom bli ganska kostsamt. När du bokar personal från Pamoja ingår rubbet. Du slipper annonsera, administrera och anställa. Istället har vi gjort allt tänkbart förarbete – från urval och jobbtester, till intervjuer och bakgrundskontroller. Så att du kan fokusera på din verksamhet istället! Vi tar självklart allt ansvar för vår personal. Inga dolda avgifter, ingen bindningstid, inga överraskningar. Bara bra personal på ett ögonblick!

3. Mindre stress för ordinarie personal
Att hyra in personal, när du behöver den som allra mest, innebär inte bara att du kan få mer gjort; en tillfällig superstjärna kan också bidra till minskad stress och arbetsbelastning hos din ordinarie personal. På så sätt kan du säkerställa en bra arbetsmiljö även under de mest hektiska perioderna. Det hjälper till att hålla servicenivån, och stämningen, på topp. Win-win! 

4. Dela på kompetens – modernt och hållbart!
Med Pamoja får du tillgång till ett nätverk av fler än 2000 personer med nästan lika många olika erfarenheter och förmågor. Vår personal gillar dessutom att jobba med många olika saker. Det innebär att flera kan dela på samma personal (ja, alltså inte fysiskt, men på kompetens och erfarenhet). På så sätt kan du få blixtsnabb hjälp precis när du behöver, och vår personal får möjlighet att utvecklas i jobbet (och ha roligt på vägen). Smart, och hållbart!

Och bäst av allt? Vi matchar alltid rätt kompetens med dina behov, så att du slipper lägga onödig tid på att välja (och välja bort) när du har bråttom. Bara bra folk, när du behöver. Här kan du läsa mer om Pamoja-modellen.

5. Snabb och personlig service
Bottar i all ära (och tro oss, vi älskar ny teknik), men när det handlar om människor tycker vi det är fint att ha kontakt med just människor. Därför får du alltid snabb och personlig service, i chatten, på mejl eller telefon (och gillar du att fylla i formulär så erbjuder vi det också :)).

Snabb och personlig service gäller även vår personal. Vi finns alltid tillgängliga för att stötta och hjälpa till, i stort som smått. Visste du förresten att Pamoja betyder tillsammans på swahili? För tillsammans är allt mycket enklare. Här kan du läsa mer om hur det funkar att jobba med Pamoja.

 

Därför ska du hyra personal från Pamoja

Med Pamoja får du bra folk snabbt och enkelt – direkt samma dag eller längre fram. Du betalar bara för tiden du behöver. Alla kostnader ingår. Inga överraskningar. Bara bra folk direkt.
Dessutom svarar vi snabbt och är väldigt snälla. Prova själv! 🙂